Knalldöd!?

Åker på den där underbara fysträningen som jag har längtat så efter idag, det första som jag får höra när jag kommer, VA FAN HAR DU GJORT? haha jag såg ut som ett spöke.. och ni fattar inte hur trött jag är nu kan somna vilken sekund som helst egentligen men jag måste duscha först! Höll på att missa bussavfarten två gånger förut haha för jag somnade i bussen! Så trött var jag, FATTAR NI vilket lidande dagen har varit för mig? haha

Just nu är jag inne i en mysperiod av livet och gillar mycket mysmusik och sånt! :) så lyssna på den underbara myslåten här under som bon jovi har gjort! Den är så fantastiskt vacker det är ju som man nästan kan grina för att den är så fin! Har ett antal bra låt tips angående myslåtar om det är så att ni är på samma humör som mig:

Bon Jovi - Thank you for lovin me
Dolly Parton - I will always love you
Foreigner - I wanna now what love is
Emil Sigfridsson - Innan mörkret faller
Marie Fredriksson - Ännu doftar kärlek
James Blunt - Fall at your feet
Michelle branch - I'll always be right here
Bryan Adams - I'll always be right there
Meat Loaf - Id do anything for love (But I wont do that)
Bruce Springsteen - Paradise
W.A.S.P - Hold on to my heart

Där har ni några fantastiskt bra låtar som är enormt mysiga för er som verkligen är myssugna.. Är verkligen på myshumör.. men så är det så jag får sitta här ensam och mysa med mig själv på självaste valborgsafton hahahahaha pinsamt! Men Det kan väl vara lite mysigt det med!

Är pissigt äcklig nu så jag bör nog sticka in i duschen men jag kommer säkert bara somna i duschen eller nått för jag är så pissigt trött men det är ju som det är det! Jag ska springa in i den underbara varma duschen, det är ju så underbart sen ska jag se Champions League och somna in framför tven.. Det låter mysigt va?`haha Kanske kommer sne om jag är vaken men det tvivlar jag på..

Men ni får hade så underbart bra så hörs vi, CIAO!

Thank you for lovin me


Den värsta dagen i mitt liv!

Igår/idag var det studentskiva och det var ju skit kul :D verkligen till sista timmen av skivan ungefär.. men annars var det riktigt förbannat kul! :D När vi skulle dra där ifrån jag  peter och wester så gick inga tunnelbanor, inga bussar och inget var öppet och klockan var 3 på natten! Till slut somnade vi i en trappa ute utanför t-centralen och det var så skititgt kallt så jag trodde jag skulle dö.. jag mådde inte bra då kan jag säga! Haha

Vid halv sex gick min buss hem till värmdö och det var bara att åka hem och dushca göra sig i ordning och åka tillbaka till skolan.. jag har aldrig måt så dåligt som jag gjorde när jag skulle åka till skolan och var i skolan men det var en räddning på skolan och det var ju cissi och denise som fixade käk dricka och allt för att jag skulle må bättre för ja var verkligen på väg att dööö.. jag mådde fitta! Det var verkligen den värsta morgonen i hela mitt liv, men den har blivit mycket bättre nu så nu ska jag snart åka till fysen! Har inte sovit ett skit typ förutom stunden jag sov på bussen och i trappan!

Hade verkligen ångest igår när jag låg vid trappan och sa till mig själv jag ska aldrig mer dricka .. alltså jag mådde så dåligt så det var sjukt! Men gött att man är ledig imöra och på fredag för det blir ju en extra lång helg! :D behöver det!

Snart är det dags öfr studenten också för idag hade vi mössmottagning och det gjorde ju att man kände sig extra nära så nu måste man göra klart allt i skolan!

Tack för igår allihop! :) Kvällen var underbart kul! Hare bra mina gosingar, CIAO! :D


En lååååååååååång natt!!!

Här siitter jag ensam i ett mörkt rum i en mörk natt och bara väntar till tågbiljetterna ska bli mina eller mina och mina.. de ska ju användas av Peter och Wester! :) De ska ju hit till storstaden stockholm imorgon och komma på min underbara studentskiva! De ställer upp för lilla mig :D haha ska bli ass kul.. och Peter har jag lovat en brud som är villig och det ska han verkligen få också för det förtjänar han som kommer ända hit för min skull!

Ni som inte kommer förstår jag mig inte på .. haha joo då jag vet att det är fattigt nu och att ni har mycket annat att betala t.ex. turkiet och bal och kläder och egen student så det är ju lungan vettni! ;)

Det värsta som finns är den sits jag är i nu.. eftersom inte många av polarna kommer från karlstad så har jag inte sålt så många biljetter som jag borde ha gjort och får därför betala 500 kronor ungefär! :/ det är inte så kul men ändå inte så farligt men det skulle ju varit kul och kunna göra något annat för de pengarna! Ännu värre är ju att jag inte hittar mina biljetter.. Så jag kanske får betala 700 istället kom jag på.. FAAAAAAAAN! Jag måste hitta biljett jävlarna för de är ju här någonstans jag vet ju det! Jag måste ha lagt dem på ett enormt smart ställe för att jag inte skulle tappa bort dem och nu är det så att jag inte är så smart så jag hittar dem inte.. SUCK!

Jag får leta hela natten så det blir en riktigt lång lång natt! En fruktansvärt lång natt kan det bli om jag har otur, om jag har riktig otur alltså! Måste upp 6 imöra också för att betala biljetterna för då måste morsan hjälpa till och hon är ju inte vaken förän då! Hoppas hon är villig att hjälpa annars är det ju kört för mig och mina vänner.. men NEJ vi löser detta vi måste tänka positivt nu för imöra ska vi bli pakkade och ha den roligaste tiden i livet, eller hur Peter?

Onsdag är ju projektredovisning och det kommer ju inte gå bra ska göra en power point imöra snabbt som jag ska berätta om för alla mina tvåor haha, om min fina fotbollsklubb som jag har gjort på skoj! Seriöst arbete.. NOT! Borde ha varit lite mer seriösare på denna uppgiften för man kunde ha gjort den riktigt bra alltså om man bara hade varit allert och gett det tiden som vi fick men jag är ju lika dum som vanligt och gör det i rött ljus lixom!

Spelade dessutom match igen förut, vi vann med 3-0 och det var inga problem vi hade allt under kontroll! Gjorde jag mål? haha nej inte denna matchen heller kanske blir nästa, vi får hoppas på det iaf för jag vill verkligen komma igång igen och sätta dit nårra skålar! Jag förtjänar det tycker jag efter så hårt slit i så många år! HAHA Nu är det faktiskt min tur att göra mål! Jag älskar att göra mål men varför får aldrig jag göra det GUD? Ge mig styrkan! NU!

Nu är det dags att fixa lite käk är lite hungrig här i natt ylan när jag väntar på biljetterna mina och det verkar ju som det är jag som får dem! :D JIIIIPPIE! :D hoppas verkligen!

Vi hörs då! :) Hade bra, CIAO!

Yeees!

Skit nu sitter jag här vid min fina underbara dator och har ångest för jag måste städa rummet.. så tråkigt måpste hinna göra mat också! Skit va livet ska vara jobbigt! HAHA har ju match sen som sagt och måste ta mig dit.. va man måste planera hela livet hela tiden faaan! :O hatar detta haha skit på dig!

Och i helgen var jag med om världens roligaste kommentar, eller jag fick höra att fille hade sagt så dagen efter men det var absolut det roligaste och bästa jag hört på länge! :D Han sträcker ut handen till någons mamma på en fest och så säger han... Tja, ska vi strula? 

Hahaha hur kommer man på något så sjukt rioligt :D haha bäst av allt i helgen ;) haha

Nu ska jag ta tag i mitt rum och så .. men vi hörs ju som vanligt! :D

Hare bra, CIAO!


The Connels


Vinst!

Seger igår, 1-0 :D skönt ännu en 3 poängare i serien! Fast vi spelade inte så bra men det spelar ju faktiskt ingen roll så länge man vinner plus att vi höll ju faktiskt nollan!

Idag är det match igen :O haha den är på hemmaplan dock och det är ju alltid skönt så jag hoppas vi vinner idag med och idag ska verkligen försöka göra mål för jag måste komma igång med målgörandet för det sker ju faktiskt inte så ofta.. skit tråkigt var ju värsta målskytten för 2-3 år sedan! Men så äre..

Ännu ett steg närmare hem är jag nu.. donken ringer mig imorgon eller på onsdag så får vi se vad som sägs! Är väldigt förväntansfull faktiskt! Ska bli kul om jag får det!

Idag har jag vart på skolan och haft en lektion med katarina.. och va dåligt humör hon var på idag och jag hatar verkligen henne.. hon är så sur i rösten och arg på allt hela tiden! Men så äre.. sådana träffar man ju hela tiden.. och josé ska på stidentskivan som är imöra hahaha vilken pajas! Kul för han ;)

Peter och Wester kommer till mig wahl verkar inte kunna komma.. han har match på torsdag och kanske inte är ledig imöra från träning och det är ju synd för jag vill ju ha honom här.. Fast jag peter och wester kommer ha det bäst :D hahaha Vi ska tjäjka lite ass på dansgolvet haha och jag har ju lovet peter att han ska få en brud när han kommer och det ska jag faktiskt hålla! :D hihi så ska vi ge en åt wester också ;) hahahaha

Men nu ska jag dra, hare bra! CIAO!

Match!

Hej på er igen, nu är jag tillbaka! Har ju varit i Karlstad! :) Gick bra på intervjun och han skulle ringa mig i början av nästa vecka! Så får vi se vad det blir men det verkade bli riktigt bra! :D Måste gå någon utbildning innan man får börja jobba på riktigt.. drygt men så är det! Snart är jag iaf tillbaka och då blire EM eller hur fille? ;) haha

Nu ska jag snart på match, ska möta los scudetto på hammarby ip i skanstull, hammarbys damlags hemma plan! Hoppas det blir seger idag och det tror jag det blir för jag är ju med :O hahahahaha nej vi får se :D

Kul att vara tillbaka i bloggen och jag ska meddela er om att jag äter faktiskt makaroner och falukrov, känner mig som en riktig värmlänning! Och igår var jag på ericas fest, så jävla kul! LAPDANCE? HAHAHAHAHAHA sjukt kul, kul som faaan att träffa er erica och ewwe, det har ju inte hänt att vi träffas så mycket på sistone men jag det kommer tilbaka för jag saknar er! :D

Nu ska jag tagga, kommer mer ikväll! Hare Gött, vi hörs CIAO!

Dagens låttext/ Bon Jovi - Right side of wrong

Friend of a friend needed a favor
no questions asked, not much more to say
me and the wife, needed money
we got four kids all hungry, one on the way
slip these sweatsocks in your shirt
and pray they think you're packin'
be sure to keep your head down
don't look 'em in the eye
and don't get fancy, Ricky, we ain't Jimmy Cagney
Look at me, let's do the job, and lets get home tonight

I got a half tank of gas
and if we run all the lights
we'll slip across the border
on the wrong side of right
and just like Butch and Sundance, we'll ride until the dawn
sippin' whiskey, singin' cowboy songs
on the right side of wrong

We picked a helluva night
from the shore I see the skyline
in a couple hours from now we're gonna get out of this life
stop for smokes I brought a six pack
stop for lookers on the way back
hell we'll laugh this off keep our fingers crossed it all goes well tonight

I got a half tank of gas
and if we run all the lights
We'll slip across the border
on the wrongs side of right
and just like Butch and Sundance
we'll ride until the dawn
here's to whiskey, here's to singin' cowboy songs
on the right side of wrong

We'll make the break they'll know our names
I need a friend to drive here
wear my necklace of Saint Christopher
I talk to him when I go inside
ill take the suitcase, get the cash and we'll be gone before ya know it
Wait until we tell the girls we're movin' down to the Gulf of Mexico

Friend of a friend needed a favor
Life was just what happened
we were busy makin' plans
Never saw nothin' that was a runnin'
nine millimeter still was comin'
for the windshield of that oldsmobile as the cops said show your hands

I got a half tank of gas
and if we run all the lights
we'll slip across the border
on the wrong side of right
and just like Butch and Sundance
we'll ride until the dawn
sippin' whiskey, singin' cowboy songs
on the right side of wrong
mmmm, the right side of wrong

Helgen

kom precis hem från träning och jag orkar verkligen inte skriva så mycket.. Ska till karlstad imöra och spela match på söndag så blir inte så mycket blogg förän söndag igen! :)

Hare bra, vi hörs! CIAO!


Island in the stream


Trääääääääning!!

Snart är det dags för träning igen.. eller strax den börjar halv nie! Det blir ju lätt poäng idag! Vi har ju såkallat poäng spel på träning så sista halvtimmen spelar vi match av något slag och de laget som vinner får poäng, alltså spelarna i laget! Ligger ju inte så bra till denna månaden eftersom jag har varit borta så mycket och missat en del träningar så då har jag inte kunnat ligga i toppen men ligger ändå bara 5 poäng fårn 1an ;) så jag ligger på 7 poäng så i mitten ligger jag! Idag ska jag fixa till så jag har åtta poäng! haha

Idag har verkligen varit en soooft dag lixom var ju på skolan och så sen handlade och sen gjorde mina våfflor som är så jävla bra, lika lyckade varje gång! Ska nog göra sådana åt wahl imöra tror jag! Då ska han få smaka på riktga våfflor! haha Som sagt ska jag till Karlstad imöra och det ska bli sköönt, alltid kul å träffa min pooolare! Ska bli kul å träffa erica och ewwe också, det ska bli kanon! :) Wahl såklart blir ju skit kul, och fille också :D du och jag kommer ha så kul på ferren! :D haha äga vi kommer.. hoppas jag hinner träffa jonas och peter och så också.. skulle vara kul! :D Ska träffa nikki när jag kommer till karlstad också, vi ska väl ta en fika och så! Det var ju ett tag sedan man träffa henne så! Hoppas det blir en bra helg.. behöver det :D för sen är det skiva ooch då ska man vara på bra humör!

Skivan är 29/4 och om du vill komma så måste du vara över 18 och ha ringt till mig och fått tag på en biljett som kostar 100 kronor så man kommer in..  Vi kommer härja runt på chaplin! Skit kul! ;) haha Hoppas på gud att peter och walle och de kommer, för vi ska äga golvet haha det kan jag lova iaf!

Håret börjar växa lite.. njaa eller inte trodde jag skulle ha lite längre nu än vad det är men så är det inte.. drömde om att wahl klippte av allt sitt hår och lade det på mitt huvve för att jag behövde hår tyckte han.. hahaha så kan det vara!

Idag är det derby i stockholmo mellan AIK - djurgården men jag hoppas bara på 0-0 för det är bäst för bajen ;) haha för jag är ju bajare som ni vet! Tyvärr fick bajen bara 0-0 igår.. det var tråkigt de hade ett ribbskott! Men så äre..

Nu ska jag softa lite innan träningen börja och lyssna på lite bra musik:
Bon Jovi - Right side of wrong

Vi hörs, hare bra! CIAO!


Dags för Våfflor igen.. här har ni det underbara receptet!

Ca 17 våfflor:
3 ägg
5dl mjölk
2 1/2 dl mjöl
2/3 dl socker
Vaniljsocker efter smak, rätt mycket ska man ha tycker jag!
lite margarin i smeten också..
Sen avsluta med lite salt!


Absolut världens bästa våfflor, inte pannkakor utan våfflor! :D Frasiga och perfekta, inte mycket smet i våffeljärnet utan det ska precis så att det täcker hela formen.. kan missa lite i nått hörn då blir de perfekta.. de blir frasiga och bra då!

Man kan ha vad man än gillar att ha på men jag ska ge ett tips om mina våfflor att de är mycket godare med sylt på och såklart grädde om man har det.. men då äre riktig lyx och det har jag idag!

Vi hörs och lycka till med våfflorna, hare bra! CIAO!


Hooome!

Nu har jag precis kommit hem från skolan och snart ska jag dra och handla lite! Behöver lite mat hemma så då får jag väl ställa upp och dra å handla ;) haha jag är ju så himla duktig jag! Hur ofta brukar ni handla mat åt familjen :O mm precis jag är hur snäll som helst jag vet! ;)

Nu är det ännu en dag närmare studentskivan och jag är så himla.. aa det ska bli skit kul iaf! Ska bli kul om det blir så att Peter och walle och de kommer, det skulle göra hela min dag faktiskt! Skulle vara så jävla kul, så jävla kul! Sen så kommer ju basse och alex antagligen komma så! Det blir skit bra det!

Nu ska jag fixa lite musik till ipoden och sen blire till coop och handla lite käk! Skit bra kan jag loooova! :D

Hare bra vi hörs, CIAO!

Dret!

Skulle ju skriva mitt underbara slut inlägg igår innan jag lade mig men hela bloggen fuckade så det gick ju inte att logga in.. så därför gick det inte så bra! Men så äre..

Igår spelade barca ut man u men man ä ju så dålig att man inte lyckades göra mål, så typiskt barca så jävla ineffektiva kan inte spela så rak och snabb fotboll utan det ser skit fint ut och jag älskar det men ibland måste man bryta trenden för att lyckas vinna en sådan här match, måste vara mer rakare och komma till bättre målchanser.. men barca är ändå bäst av alla älskar dem och kommer alltid göra! Kul att messi är tillbaka och visar att han är hur bra som helst.. det är lite synd också för då kommer inte krkic få lika mycket speltid som förut men aja! :P

Nu sitter jag på farsta och pluggar som ett djur! Är nästan klar med allt som jag låg efter i! Det är bra! :) skönt och ha sånt gjort och imöra åker jag till karlstad för att hälsa på mina mysiga vänner! Ska bli skit kul! :)

Blir också starkare och starkare känner jkag har ju sådana stora jävla muskliga lår (vill ha iaf) haha det kommer jag lovar för nu kör jag stenhårt med benen! Kommer vara riktigt stark till hösten! ;P haha

Nu ska jag fortsätta pluggandet.. några låttips ska ni få innan jag drar också!

Låtar:
Bon Jovi - Runaway
Bon Jovi - You give love a bad name
Tom Petty - Wildflowers
Tom Petty - Crawling back to you
Gyllene tider - kärleken är inte blind
Eric Clapton - Wonderful tonight

Hare bra, vi hörs! CIAO!

Hold on to my heart

There's a flame, flame in my heart
And there's no rain, can put it out
And there's a flame, it's burning in my heart
And there's no rain, ooh can put it out
So just hold me, hold me, hold me

Take away the pain, inside my soul
And I'm afraid, so all alone
Take away the pain, that's burning in my soul
Cause I'm afraid, that I'll be all alone
So just hold me, hold me, hold me

Hold on to my heart, to my heart, to me
Hold on to my heart, to my heart, to me
Oh no, don't let me go cause all I am-
You hold in your hands
Hold me, and I'll make it through the night
I'll be alright, hold on, hold on to my heart

Ännu en Rambo film!

Helt otroligt, nu har jag sett återigen en av filmerna.. laddade hem alla fyra för nån vecka sedan för jag tyckte det var så länge sne jag såg dem! Jag har sett dem i fel ordning också.. haha det är ju spännande! Började med fyra och slutade med den första! Alla är ju sjukligt bra alltså måste jag säga! Heja Heja RAMBO! Som sagt så ska jag försöka bli lika manlig som han när jag blir äldre! HAHA Han är ju så himla mysig, måste skaffa sådana där ärr på kroppen för då blir man ju stenhård! Ska försöka skaffa den där onda blicken han har också! Riktigt hård jag ska bli.. Vänta å se ni bara! Musklerna behöver jag inte nämna för dem har jag ju nästan redan! HAHA

Så egentligen behöver jag inte gå på fysen idag för jag är redan så himla stark men bara för jag tycker det är så himla kul på fysen så får jag väl dra dit då! :) Fysen börjar vid halv sex så det är ju bra för då hinner man hem innan CL börjar idag och det får man ju inte missa för idag blir det seger för Barca!

Faan måste ju börja fixa klart allt i skolan också.. har en del att ta ikapp också.. det är ju lite jobbigt! På tisdag har jag ju studentskiva också och dagen efter har jag ju redovisning på mitt projektarbete och det blir ju inte lätt! Men det ska jag väl klara eller? haha vi får väl se! Nu är det faan inte länge kvar innan studentmössan är på och man står där på flaket efter man sprungit ut ur skolan! Kan ni tänka er hur gött det kommer vara.. fast det ska bli himla kul för mig för jag får ju fira två studenter.. Först 5juni här i stockholm med min nuvarande klass och ungefär 10 dagar senare är det studenten med min gamla klass i Karlstad.. underbara fina karlstad!!

Till karlstad ska jag ju som sagt till helgen och det ska bli himelskt kul! På fredag jag kanske ska träffa exet men vi får se om hon vågar haha ;) efter det ska jag till walle och vi ska ha en underbar dag bara och kanske blir en film och lite mys vi får se! Sen på lördag blir det walle till en början sen så ska jag och fille till Erica på ferre och det blir kul fast jag ska inte dricka eftersom jag har match på söndag och måste spara pengar till tisdag då skivan ä! Ska försöka träffa jonas också, kanske blir med wahl och han på fredag eller om jag träffar han på lördag innan ferren, han kanske vill med på ferren! A vi får se hur det blir ska bli skönt och komma hem lite också, saknar er!

Ska bli helt underbart efter studenten då jag kommer hem, för min gamla lägenhet står bara och väntar på mig! Åh fille du vet vad som finns i den, ditt favorit djuuuuuur! SPINDLAR! HAHA fast jag såg bara en på 4 månader senast och den var ju död så! Eller det var fille som hittade den, hahaha han höll på att dö alltså! Så jävla kul! Han hatar spindlar! Det är en kväll att minnas iaf, jag och fille, choklad pudding, nakna, och låt skrivande... det är en speciell kväll för mig! ;D

Till sommaren blire fotboll varje dag har jag och fille kommit överns om nu.. det är viktigt för jag vill så gärna spela fotboll nu är på sådant humör så jag kan spela fotboll varje dag! :D älskar fotboll, det är livet! Är riktigt kul med fotboll, men jag saknar spontan spelandet som man gjorde när man var liten.. men det kommer tillbaka till sommaren har jag å fille sagt så nu jävlar! :D

Nej va mycket text det blev hahaha nu kommer ingen orka läsa haha men aja
Vi hörs gör vi, hare bra! CIAO!

F.C Barcelona - Man U

image8

Välkommen till Nou Camp Man U! Idag tar era jubel timmar slut.. för här kommer det bli spö!

Försovning!

Haha idag försov jag mig som bara den, det var tack vare fillert jag vaknade och det var väl lika bra.. det var ju verkligen skit för jag missade både idrotten och fotbollen idag! Riktigt tråkigt.. NOT! Vill bara att det ska vara den 4-5 juni för dagen innan studenten kommer ju vara helt underbar och studenten kommer ju bara vara helt fantastisk men framförallt 6juni är ju viktig för då har jag slutat gymnasiet för evigt! Fan va underbart det kan vara alltså! Heja studenten!

Nu ska jag snabbt göra frulle och sen börja plugga! Det blir ju såklart mannagrynsgröt till frulle så! Det är ju helt fantastiskt, synd att vi inte har ägg hemma och kaviar! Då hade det blivit kokta ägg som jag lägger på mackan och sen heller över kaviar på det.. och så skulle jag testat robbans tips om att ha hakad lök på (rålök) för det tyckte jag lät väldigt gott!

Men vi hörs då? Hare bra, CIAO!

Kvällning för mig!

Nu äre dags att soooova, ska upp väldigt tidigt imöra har fotbollsgymnasiet imöra! Det värsta med dagen imöra är att jag slutar klockan 4 och har fys träning klockan 5 och det tar exakt en timme från skolan till träningen .. :/ Det är ritkgti jobbigt, hinner inte ens kirra mat mellan lixom! Men så äre i stockholm allt kräver så jävkla mycket av en.. hur faan ska lilla jag klara mig här ensam dessutom haha nej ensam är jag väl egentligen inte :P men jaa ni fattar ni som vet vad jag snackar om!

Har nyss sett klart champions league och vad i helvete göööör RIIIIIIIIIISE!? haha underbart för mig men stackars er som hejjar på liverpool! Imöra spelar mitt lag, BARCELONA! Då blire seger mot Man U kan jag loova! Barca, Barca och Barca kommer bara äga imöra, jag lovar er det! Missa inte matchen för det tänker inte jag göra iaf!

Förut hade jag träning å gud va jobbigt det var! Var helt stum i benen efter matchen igår, var pigg i huvudet men kroppen svarade inte på huvudet idag.. tråkigt men så är det! haha Imöra är det ny träning och då är det fys så då jävlar! Ska få stora fina muskliga lår nu så då måste man ju kämpa! ;) haha

Men till helgen blire Karlstad och det är ju finfint! :) saknar gamla sticket lixom.. ska bli kul å träffa alla, ååh få träffa erica, walle och gänget lixom, Miss you guys! :D men vi ses på fredag eller lördag beroende på vem! På lördag klockan 2 har jag iaf arbetsintervju och det ska bli riktigt kul ;) hoppas det går bra för mig eller hur? Alla vill ju ha mig tillbaka det vet ju jag det! :)

Men nu ska jag tagga till sängkarmen och slagga, fast först ska jag kirra nått att äta!
Hare så bra boys and girls! CIAO!

22 April


22 ett nummer som alltid finns nära mig!

Träääning!

Just nu håller jag på att göra käk! Det blir faktiskt köttfärsås och pasta ;P riktigt gott! Är faktiskt rätt hungrig! Idag på skolan vart det potatisbullar som jag åt ;P haha om ni ville veta! Skolans mat är helt okej.. ibland suger den bajs men den är för övrigt bra, sthlms bästa skolmat har den blivit fram röstad till under flera år i rad t.o.m!

Sen ska jag på träning efter käket, då blire tempospel och jag kommer inte orka faktiskt men så är det! Är riktigt oladdad men skitsamma det är bara att köra!

Men nu ska jag dra, ni får hade så bra! :) CIAO!

Knockin on heavens door!


Trötter..

God dag era små frön! Hoppas det är bra.. med mig är allt okej! Är väldigt trött dock, är seg efter matchen som var igår som vi vann :D så underbart skönt! haha

Nu har jag precis kommit hem från skolan, där vi har haft resursdag.. en dag man får ta igen allt man ligger efter men jag hatar att plugga i skolan så jag fick inte mycket gjort ändå! Gjorde ett test iaf och det är ju bra! Fick tillbaka projektet också som man får chansen att ändra lite på om man vill och det ska jag göra under veckan!

Jag är svin trött.. så jag funderar på om jag ska gå å lägga mig en halvtimme innan jag gör mat eller om jag ska göra mat innan jag går å lägger mig.. vi får se bestämmer mig snart!


Men vi hörs ;) hade bra! :) CIAO!

God natt visa!


4-2

En fruktansvärt bra första halvlek och ledning med 3-0! De fick inte ens röra bollen, men andra vart vi så trötta så vi råkade släppa indem lite i matchen men så äre vi vann iaf! Jag missade näst intill öppet mål och det är sjukt jag kan inte göra mål.. men annars en godkänd insats..

Nu har jag precis kommit hem och är hungrig så jag ska käka och sen sooooova, är så jävla trött ska ni veta! Mina ben är förstörda efter 90minuter fotboll.. men får jobba med kondisen längre fram! :D hahaha

Nu blire käk och sova men ni får hade så skönt så hörs vi imöra.. har resursdag imöra på skolan också och det är perfekt för mig som behöver plugga!

Hare bra, hörs! CIAO! :D

Nu äre dags!

Har precis kommit hem från skolan.. ska snart åka igen! Ska på match, äntligen har ju inte spelat match på evigheter och jag är så jävla sugen ska jag säga.. det är helt sjukt hur sugen jag är! Kommer vara övertänd och det är inte bra alltså! Det är inte alls bra men jag tänker vara bra för det måste jag vara! Kommer vara skit kul iaf!

Vi ska möta Hägersten BK och de är banne mig inge vidare TROR JAG! Har aldrig mött dem men jag kan slå vad om att dem är dåliga! Bara för jag säger så kommer vi förlora haha, nej då vi ska vinna!

Idag på skolan skulle vi filmas för någon film som ska komma till skolans hemsida.. så jävla kul! Vi skulle filma när vi gick in i skolan och han som filmade stod utanför medan vi gick in och vi skulle ta någora tagningar men vi sprang där ifrån istället för han är så skum han som fotograferar hahahaha så jävla kul, mycket roligare än det låter.. man måste vart med för att förstå! :D Janne heter han och han är skolans fotograf.. problemet är att han är från värmland och han är den mest blåsta människan i världen! Pinsamt att veta att han kommer från samma ställe som jag lixom.. :/ men så är livet! Hoppas jag inte blir som han när jag är stor iaf.. Fast han är gift och det ska väl jag också bli! :D hahaha så lite lika kommer vi bli!

Nej nu är det dags att dra till Wolmar för att dra på matchen.. ska bli riktigt kul som sagt! :D Nya kläder har vi fått också så :D haha

Vi hörs vet ni ;) blir inte lika många inlägg som vanligt idag men så äre! Hare bra! CIAO!


Rambo!

Fys fys fys, idag var den verkligen tråkig för jag hamnade i samma grupp som klas och han är så oseriös fast han är väldigt rolig också! Fast på träning vill jag träna... men så är det! Det blir nog inte lika mycket träningsverk imöra som det brukar och det är ju bra för jag har match imöra! Första matchen på 5-6 veckor! Ska bli riktigt kul! Saknar att spela match och jag saknar verkligen mitt ljuva Karlstad! Men snart så! :)

Kommer till Karlstad till helgen och då blire riktigt kul! :) ska på arena med Peter bye på fredag! Det blir ju sjukt kul för peter är ju så himla mysig! Vet ni att han har den mysigaste kroppen i hela världen! Min Peter och jag på arena för första gången tillsammans! Det är ju så himla underbart! Peter bye, om jag vore kvinna hade jag redan gift mig med dig! Du är så himla fin,söt och go! Så himla rolig allså! Hoppas du kommer till mig på min studentskiva! Det skulle vara så himla underbart! Fatta va kul vi kommer att ha, vi kommer äga på dansgolvet! Du och jag 2 mans show ingen annan ska få dansa med oss! Bara du och jag! ;) Ska även på arbetsintervju på lördag eller fredag som sagt! Det kommer nog gå bra tror jag, sen på lördagen är det Carlstad United - Gefle i Svenska cupen och då ska wahl lira! Då ska jag titta GARANTERAT!

Nyligen såg jag Rambo 2 och hur cooooool är inte han! Om jag skulle få välja att vara en person som är en figur så skulle det lätt vara Rambo! Mer man får du leta efter kan jag ju säga.. han har allt en man vill ha! Hans kniv är ju helt sjukt grym! Fatta hur stor den är! Ja slutpratat om Rambo som person, filmen är ju grym, alla fyra är ju grymma! Älskar verkligen dessa filmer, de bör ni se faktiskt om ni inte har gjort det och om ni har det se det igen! För jag kan se de filmerna hur många gånger som helst!

Aja, nu äre dags för lite kvällis och sen blire bäddis! :) Måste ju vara fitt for fight till matchen imöra! Ska ju göra mål, hoppas jag! Det var länge sen jag gjorde mål så det skulle vara skit kul! Matchen är i Hägersten så kom dit ni som kan och titta ;) hahaha nej gör inte det!

Nu blire att tagga! Hare bra, vi hörs! CIAO!

En riktigt bra morgon innan skolan börjar så här på busstationen!


Vikken seeger!

12-10
Det är ett resultat som gick rakt in i själen, det är resultatet mellan mig och min bror i landhockey! Efter mycket hårt slit och stora blåmärken på bena tog jag hem seger i den jämna matchen!

En rolig händelse: En bil åker förbi och carl får hjärnsläpp och skjuter på bilen, haha det var en riktigt ny peugot eller hur de stavas! Han i bilen tvärnitar och blir flyförbannad på calle men så är det, lite kul men aja! HAHA han var inte glad iaf och rexen var lite rädd men jag räddade situationen lite där och sade att det  är lugnt!

Då stod det i matchen 7-5 till mig!

Nu ska jag käka och ringa pewe och sen dra på fysen!

Hare bra, vi hörs! CIAO!

ali a baba!

Idag gick jag upp tidigare än vanligt för att vara en söndag! Jag gick upp redan halv tio för jag kände att jag inte ville sov abort denna ljuvliga dag! Men vad gjorde jag istället då? Jo, jag och brorsan tittade på alladin som var på tv. Riktigt bra film, haha! Det var den första filmen ni vet.. tycker dock om 3an bäst! Den är riktigt bra!

Annars har jag ätit en ordentlig frukost och nyligen ätit lunch! Så om någon timme eller två ska jag dra på fysträning! Det kommer vara lugnt idag för vi har match imöra.. det är synd för jag tycker verkligen om fyspassen! Men men.. nu ska jag chatta vidare på msn med föööölk! Ses till helgen ni som är från Karlstad! Kommer och hälsar på och ska på arbetsintervju!

Hare bra CIAO!


God natt!

Nu blire dags att sooooooova!

Hare bra! CIAO!

Jävla djur jävel!!!!!!


Dö din jävla gubbe!



Fy faaan va skön kille, lyssna och njut!

mmmmmmmmmm

image7

Fyyyy faaaaan va underbart.. det var absolut kvällens höjdpunkt! Riktigt skönt! Jag tror jag har kommit till himlen nu jag har verkligen uppnått NIRVANA! Tack Gud för denna skapelse!!!

Skitit nödi!

Nu har vi haft en riktigt myskväll med familjen! Vi har ätit gott lyssnat på bra musik och pratat om absolut allt som går! Lite tända ljus i ett mörkt rum och absolut mys faktor 10! Det är så skönt att bara kunna släppa allt så här och kunna sitta å ha det sköönt! Man känner sig så himla hamonisk i kroppen och själen..

Fast nu är jag riktigt bajsnödig så jag ska springa till toan nu och göra allt för att få ut varenda jävla skit som finns i hela min kropp.. nu hinner jag inte snacka mer kommer sen!

Hare bra, CIAO!

Bobben ;)

image6

NÅGRA RIKTIGT BRA LÅTAR:
Blowin in the wind
A hard rain's a-gonna fall
Mr. Tambourine man
All long watchtower
Like a rolling stone
Just like a women


Bob Dylan

Har precis fått dyngstryk i monopol av far och bror.. inte kul alls men det är alltid kul att gtöra något med familjen! Har haft en heldag med farsan, först match och sen spela spel , käka och nu lite små gått att äta! Godis, ost, salami och mycket fler delikatesser! Helt underbart, en näst intill perfekt lördag enligt mig!

Just för tillfället gör vi ordning för myset med delikatesserna och vi ska spela spel igen fast denna gången något annat och något jag tänker vinna i! HAHA! Nu jävlar! För nu laddar jag upp tillsammans med familjen med bob dylan i bakgrunden och hur bra är han inte, det är helt sjukt! Jag har alltid tyckt om Bob Dylan men nu när man hör näst intill alla hans låtar så kan man inte säga emot att han är en av världens genom tidernas bästa artist!

Tänker ge er två låtar just nu som jag tycker det är värt att lyssna på:
Bob Dylan - Like a rolling stone      * * * * *
Bob Dylan - Blowin in the wind        * * * * *

Jag kan lova er att jag kommer tillbaka nästa gång som en vinnare i nästa spel för nu är det dags att spöa skiten ur låtsas stockholmare en gång för alla! BTW så ringde ett jobb idag till mig och frågade när jag kan komma på arbetsintervju! Det är ju hur bra som helst och det ser ut att bli nästa helg för då har jag planerat att åka till Karlstad så det blir ju skit bra! Tänker inte berätta vilket jobb det är för det är lite pinit, haha är emot alla mina åsikter.. har sagt innan att jag aldrig skulle jobba där i hela mitt liv men nu blire så ändå! Allt för att komma tillbaka till karlstad! Saknar min lilla stad där det är lugnt och inga större bekymmer..

BORTA BRA MEN HEMMA BÄST!

Hare bra , hörs! CIAO


2-2??

2-2 blev slutresultatet mot AIK idag, Boo ff har inte tagit poäng mot AIK på över två år och idag satt vi stopp på den trenden fast att vi faktiskt förtjänade seger efter en riktigt bra prestation av samtliga spelare i laget! Alla var verkligen taggade bland tjejerna och de stod för ett fantastiskt spel och det var verkligen kul att vara ledare och se sitt lag spela så bra...

Oturligt nog tappar vi vår 2-1 ledning i en slarvig situation, men i slutet trycker vi på ännu mer och får världens friläge som det måpste vara mål på men icke så nicke som domaren hette!

Mitt lag spelade också idag sin andra serie match, jag var inte med eftersom jag har bara tränat en vecka och innan var jag borta såpass mycket! vi vann med 2-1 och det var ju bra fast att spelet sög fitta faktiskt, det var ingen som var bra i Boos lag! tråkigt nog, men tre poäng är alltid tre poäng! Micke gör ju två mål och det är ju alltid bra efter haft en tung första seriematch!

Nu tänkte jag sätta på Da vinci koden men orkade inte efter fem minúters tittande för den är nästan 3 timmar lång.. så istället tänkte jag hitta på nått kul efter maten som jag ska käka snart! Det blir kyckling ris och curry sås, jammie!

Annars har jag inget planerat idag kanske spela lite landhockey med brorsan... NEJ! :P haha orkar inte är så trött så går och tar min sömnlur efter käket!

Några låtar till som ni borde lyssna på:
Dolly Parton - I always love you
Meat loaf - I do anything for love (but I wont do that)
Dolly Parton - 9 to 5
Midnight oil - Beds are burning

Nu ska jag tagga, hare bra! CIAO!

Rivalen...

image5

AIK - Boo FF

Har vaknat för en liten kort stund sedan! Skönt att man kunde sova en stund i alla fall! :) Har precis käkat frulle och tittat samtidigt på björnbröder 2! Riktigt bra film ska jag säga! Jag käkade 4 ägg mackor och drack lite mjölk så det var ju inte en baota frukost men den var kanon god!

Snart bär det iväg till skytteholms IP som ligger i solna! Där ska vi gästa hos ärkerivalerna AIK! Det kommer bli en enormt tuff match men jag hoppas vi drar det längsta strået i stacken denna gången! Det skulle vara skönt för tjejerna faktiskt!

Nu ska jag dra och hämta min ipod och sen bär det iväg!

Har riktigt bra musiktips till er nu också:
Marie Fredriksson - Ännu doftar kärlek
Dream Evil - Chasing the dragon
Dream Evil - Liv a lie
Keith Urban - Stupid boy
Keith Urban - You'll think of me
Crash diets - In the raw
Crash diets - Riot in everyone

Nu taggar jag, Hare bra! CIAO!

Möte-Träning-Match!

Efter teorin drog jag direkt till ackan (akademin) där jag skulle ha möte med farsan, wiggen och björck! Vi skulle diskutera upplägget för flick/damsektionen under årets gång! Mötet tog 2 timmar och 45 minuter så ni kan bara fatta hur mycket det snackades och hur mycket papper man skulle ha reda på! Vi fick t.o.m en pärm där vi skulle lägga i allt papper.. riktigt bra! Givande möte ändå, fick fram en hel del och det ser mer uppstruckturerat ut och det är ju alltid positivt! Nu vet vi vart vi har varandra och vart vi vill gå!

Efter mötet pallra vi iväg till Nacka IP som ligger typ vid nacka forum för att ha träning med F95, F94 och F93! Det var jag farsan och björck som skulle ha träningen! Vi delade in oss i tre grupper och jag var i mitten gruppen och vi fick ha alla årskullar under en träning som var 2 timmar lång! Fick bra kvalitet på träningen och det var positivt också med dagen, tjejerna är riktigt bra, framförallt de som är födda 95, sjukt bra! Men sen tog sig allt en vändning


FUCK PROV!

Nu har jag gjort mina två prov, religionen kan jag klara av ren tur! För jag kunde verkligen ordbajsa så jag hoppas läraren verkligen tar in det och ger mig ett minst G!

Teorin kan dra åt helvete, det spelar verkligen inte någon roll hur hårt hur mycket jag pluggar det går ju bara skit ändå, ska det vara så jävla svårt att klara det där jävla provet som kostar 220 kronor? Ska det verkligen vara så jävla svårt fast att man har pluggat som ett svin, nu två gånger dessutom! Jag är ju också så jävla nära varje jävla skit gång! Först 51p och godkänt 52 nu den andra jävla gången gick det ju inte bättre , det gick ju förinihelvete sämre.. 49p och 52p godkänt!! Hur ska det gå nästa gång då? 31p då eller? Lägger ner nu kommer aldrig göra om det där jävla provet, det är ju förnedrande för faaaan! Det är personer med sinnessjuka som klarar av de där jävla proven men varför ska faan inte jag klara av det för? Trött påt!!!! Hårt slit ger bara skit.. Ska skaffa cykel nu som funkar och använda den i resten av mitt egendomliga liv.. Ska börja tänka på miljön som alla snackar om! Jag tar cykeln så att vi kan leva längre, det bör kanske ni också bör tänka på.. skit i bilen den förstör ju bara enligt nyheterna.. TA CYKEL och CYKELHJÄLM och CYKLA till JOBBET!

Vi hörs Hare bra CIAO!

2 Prov

Idag är det en underbar morgon, nej nu ljög jag! :O Jag har ju två prov att göra och ingen av dem kommer jag klara! Har inte pluggat ett skit inför religionen och teorin känns dåligt i magen men vi får ju hoppas på det bästa!

Religionen kanske jag kan klara av ren ordbajsning, bara komma på lite skit men det beror ju på vad det är för frågor på provet.. men hoppas på att det går att göra så! Nej nu är det dags att dra till skolan!

Hörs sen, hare bra! CIAO

Skööön seger!

Kan börja med att gratta Bajen till ännu en seger, en riktigt ljuv seger mot Helsingborg! Framförallt riktigt skönt att just henke larsson bränner straff.... igen! Andra straffmissen av henke redan i år! Viktigt för poppen som gör ännu en succematch! Rami tyvärr.. bänken blir för dig ett tag framåt!

Just nu sitter jag här igen, och jag käkar kvällis! Det blir nesquick och mjölk, riktigt gott! Har fortfarande lock för ena örat.. helt sjukt måste jag säga! Det börjar göra lite ont faktiskt! Kanske bör vila från träning en vecka bara för att kunna köra på 100%.. För det funkar inte längre det här.. börjar dyng hosta direkt jag springer någonting! Det är inte kul man får ingen luft med min täta näsa heller! Aja vi får se!

Nikki ringde mig nyss , alltid kul! :) men denna gången var hon lite på sniskan haha full på en torsdag det är så det ska vara! Ps. de är lediga imöra..

Imorgon har jag ju de där två proven också.. först religionen som jag inte kan ett skit om och sen teoriprovet för körkortet.. hur ska det gå? Det återstår och se.. Hoppas innerligen att jag klarar båda två men det tvivlar jag på! Tänke sätta mig och läsa lite om islam lite snabbt på datorn innan jag sätter på ett avsnitt av prison break innan jag lägger mig!

Men vi hörs! Hare bra! Natti natti era små frön , CIAO!

Träning

Snart ska jag på träning, först med flickorna och sen med mitt egna lag! Men just nu sitter jag jeppe och farsan på akademin och tittar på roliga youtube klipp.. riktigt kul! Just nu är det klipp från tobbe i en annan del av köping!

Sitter även och spelar ett spel på jesper.nu riktigt kul:
http://www.jesper.nu/onlinespel/Skjutspel/4305-Rebubbled

Rebubbled heter det, du ska skjuta ner bollarna och om du skjuter en stor boll blir det två mindre bolalr och så får ma fortsätta så tills bollarna är slut, riktigt kul!

"Fattar du inte svenska eller? Är du från Norrköping eller?"
"kostar den där 1000 spänn eller?"
"Jävla djur jävel"

Klockrena kommentarer från tobbe i en annan del av köping! Han är gud, han svär verkligen hela tiden haha, helt underbar! Kommer lite klipp som jag ska lägga upp här så ska ni få se!

Nu är det dags att dra till träningarna, hörs imöra! CIAO!


Akademin

Just nu sitter jag på svenska fotbollsakademin och jobbar lite! Ska snart käka lite också blir revbensspjäll med lite babybell ost, mums helt underbart!

Jag sitter här med mitt lock för örat som jag har haft hela dagen.. det försvinner ju aldrig, blir så arg :O men så kan det ju vara!

Nu ropar jeppe och farsan på mig så nu blire käk, MUMS!
Hade så bra, CIAO!

Ändrade tider!

Mina tider till mitt möte är ändrade, nu ska jag vara på akademin klockan 4 så jag behöver inte åka ännu! Så just nu sitter jag och äter burgare till lunch, det är inga fel må jag säga! Ost och ketchup på mina hemmagjorda! :D

Jag gör även matlåda till middagen som jag ska äta innan min träning, och då blir det köättfärssås och pasta! Riktigt gott det också! Finns mycket god mat i världen, tänk er en riktig saftig god köttbit med pompa och bea, kan det blir så mycket bättre! Ska även vara en god sallad till.. Åååååh nu blev jag ännu mer hungrig!

Nu ska jag käka klart, hörs! CIAO

Välkommen till söderstadion, Helsingborg!

image4

Efter en liten ojämn start av Bajen i början av serien kommer bomben idag att släppas! Helsingborg, förbered er för trubbel dubbel trubbel! Hammarby vinner på banan och utanför.. Välkommen till söderstadion helsingborg, en lång svidande resa hem ni ska få! Bajen krossar er idag, hemma på söder är vi starka som bröder!

Prison Break

Nu har jag varit på mitt rum och sett ännu två avsnitt av Prison Break säsong två.. eftersom jag missade hela den säsongen! Måste säga att den är helt otroligt bra den serien, verkligen värt att titta på! Man blir lixom helt fast i den! Började se på säsong två i förre går tror jag och jag har hittills hunnit sett 5 avsnitt tror jag så jag har inte kommit så långt än. Men det är verkligen väldigt bra och fruktansvärt spännande hela tiden, ville inte gå bort från tvn nu men var tvungen ska ju dra på mötet, ska hinna käka också!

Idag har det också varit en konstig dag för mig, när jag vaknade förut vaknade jag med lock för vänstra örat och det har inte släppt än.. väldigt jobbigt! Hostandet bara fortsätter, det ger sig inte fast det blir lite bättre för varje dag ändå och det är ju positivt! Har lite ont i halsen men det är inte värt att klaga på för det är inte så farligt!

Ikväll har jag två träningar, först med flickorna som jag är tränare för och sen direkt efter har jag träning med mitt eget lag Boo FF! Idag är det väldigt dryg träning , inte så kul faktiskt! För vi ska träna inför matchen på lördag och då brukar det vara mycket att man ska lyssna och mycket stå still! Blir väldigt kallt eftersom träningen är klockan 20:30 - 22:00! Så ska vi spela fullstort spel som också är tråkigt på träningen för man får inte bollen lika mycket på dessa träningar.. men men så är det! Det är ändå kul och träna så det är ju bara att ge järnet!

Sen så måste jag träna inför mina två prov jag har imorgon också, har först religionsprov på morgonen och sen ska jag direkt till vägverket för att göra teoriprovet också.. kuggade första gången fick 51p och G var 52.. riktigt jävla tråkigt! Det känns ännu värre denna gången för jag tror jag kommer få sämre.. men vi får väl se! Ska plugga det sista nu under kvällen och hoppas på det bästa! Har fått lite hjälp denna gången av en i klassen som har gjort provet , så han har förhört mig och hjälpt mig att plugga! Tack så mycket!

Religionen där emot får vi se, kan en del om islam eftersom jag har gjort arbete om det innan men jag vill ju inte bara ha G på detta provet fast det får jag nog räkna med faktiskt! Har inte pluggat för mycket på det provet men jag ska göra lite efter mötet sen! Farsan kan hjälpa mig för han är väligt bra på religion och sånt skit!

Nu ska jag göra mig i ordning och käka snabbt och så ska jag dra till akademin! Hare bra, CIAO!


http://www.myspace.com/mellangarden

image3

Här är bandet från karlstad, absolut det bästa bandet som finns!
Finns mycket som det här bandet har gott genom tillsammans, på helsida i tidningen, konsert för tom läktare, Tackade nej att skicka in singel efter frågan från sweden rock festival och mycket mer!


God morgon!

God morgon på er där ute!

Idag är jag vädligt turligt ledig från skolan, det är ju helt underbart! Var skönt att kunna sova lite och gå upp ur sängen när man själv kände för det! Idag är det dock ändrade planer, var meningen att jag skulle se på lite olika kostymer idag med Billy men så blir det icke eftersom jag har ett möte på Akademin klockan 2 idag.. Så letandet efter kostym blir någon annan dag när jag har tid!

Eftersom bloggar är så himla inne just nu och många läser dem ska jag ge er några bra blogg tips som jag tycker ni kan läsa:

Nikkandem.blogg.se
Weninho.blogg.se


Väldigt roliga bloggar om man verkligen tycker om att läsa, framförallt den först nämnda eftersom det är bra uppdatering på den sidan!

Nu är det dags för frulle och det är Mannagrynsgröt som gäller, det är absolut den godaste frukosten som finns! Det blir nog kanel och socker på, kan hända att jag tar en smörklick i mitten och sen socker på men jag tror det blir kanelen idag. Så vi hörs senare?

Ha en sköön morgon, det ska alla fall jag ha! CIAO

FYYS!

Efter gårdagens bollpass blev det fys idag och det är alltid lika kul, är allvarlig när jag säger det! Det är absolut den mest givande träningen jag har nu under alla mina år inom fotbollen, Paolus vallentin är kung, han vet verkligen vad han snackar om!

Kommer bli så jävla stark känner jag för jag ger allt på fysen nu, det är så himöla kul och inspererande må jag säga! Jag har aldrig känt att fysen har varit kul förän nu för nu är det verkligen på riktigt känner man! Vi jobbar bara med fria vikter nästan och mycket bål. Tvättbrädan kommer ju vara som ny till sommaren, och brösten de vill jag lixom inte ens nämna, armarna kommer vara.. JAAAA! :D Längtar för vikten ökar hela tiden, sakta men säkert.. man känner sig t.o.m snabbare på plan numera! Det är helt underbart faktiskt!

Har ju alltid varit så saktfärdig ,men nu börjar jag kunna hänga med när vi bärjar springa, det är skönt! Tack paolus, riktigt bra det du ger oss!

Imorgon är det träningsverk som gäller, men det är en del av livet! Älskar när man ska gå på toan och sätta sig ner men det går inte för det gör så ont så man sätter sig på sne typ innan man kan sätta sig normalt.. Underbar känsla fast ändå störande! :D

När vi ändå snackar toa, jag skulle dra och göra nummer 2 men hur gick det då? Vi hade inge papper och det märker jag efter jag har gjort allt man ska.. Som tur var är mamma hemma och så påhittigt kommer hon på att jag kan använda servetter! Kanon bra måste jag säga, de kan man ha till allt! Men jag varnar för precis som morsan för mig, att spola i jämna mellanrum för annars blir det stopp i toan och det vill man ju inte!

Nu sitter jag här vid datorn i mitt ynka hus här i stockholm.. och gud va trött jag är på att vara här ensam! Uversig så har Widis kommit tillbaka från tenerife äntilgen, någon kul människa som lever runt knutarna! fast laget är helt okej men det är ingen jag umgås med förutom widis då som är riktigt sköön!

Han var där borta en vecka och ändå lyckades han bli såpass brun som han blev, det var lixom dubbelt så varmt i havet där en vad det är i våran luft.. helt sjukt!

Imorgon blire att titta på student kostymer och lite tillbehör för min student som jag tar 5 juni BTW! :D Helt underbart längtar verkligen dit! Fast nu bråkas det enormt mycket i klassen och splittringarna börjar komma tack vare det där jävla flaket, men jag styr det här och alla kommer tycka om varandra igen! Jag fixar en kundvagn som vi kan åka i? Det räcker väl? haha

Håret är ju borta nu på mig, det är meningen att det ska växa till studentet så jag har en perfa frilla till då! :D

Ni som vill så har jag studentskiva 29 APRIL riktigt viktigt att så många som vill kan komma endast 100 kronor per person och det är ju inte mycket pengar.. det kommer bli världens brakfest! Dagen efter kan ni alla skåda när jag redovisar mitt projektarbete för hela tvåan, det lär bli en syn utan dess like!

Nu blire prison break som jag har laddat hem eller snarare mamma, började titta på säsong två som jag har missat hela igår! Ritkigt bra är redan helt fast! Men vi hörs CIAO

150g

Inte världens bästa uppladdning för fystränare men när man såg erbjudandet på Pizzeria vedugnen i gustavsbergs centrum! 150g hamburgare med allt på för 25 kronor! DET VAR JU BARA ATT KÖPA!

När jag tog första tuggan gled jag runt bland molnen! Den var så jävla underbar.. det var bland de godaste burgarna jag har ätit, den slog tingvalla börgarna helt och hållet det blev lixom K.O direkt! Kommer garanterat vara där imöra också bara för att få en sådan underbar börjare! Åk dit om ni vill ha det lilla extra!

Gunter- Jag må vara en bra kopia alltså!

image2

Farsta!

Just ja, det är den skolan jag går på just nu FARSTA GYMNASIUM! Så kan det vara.. riktigt hårt att gå där! Idag var vi ungefär 5 stycken i klassen som kom till skolan! Riktigt kul, hade idrott, där vi spelade volleyboll och va alla älskar att fuska blir så arg! Mitt lag var jag och massa dåliga tjejer! Fruktansvärt dåliga också.. ändå vann vi! Vad kan det bero på? På MIG? Nej absolut inte.. Men så är det, fast det andra laget fuskade hela tiden så vann vi som tur var!

Slutade också 3 idag istället för fyra och det var ju hur sköönt som helst för våran lärare katarina var inte där idag! Om jag ska beskribva katarina så är det än kort,tjock lesbisk(tror jag) stora glasögon (hon tror de är skit snygga)(svin fula) och väldigt dålig klädsmak! oranga tights under ett par grå/svarta jeans som är jag vet inte var de är köpta kanske myggan eller nått liknande! Ett par mocka dojjär som är karlsson på taket på också fast de är riktigt NAJSIGA om de hade varit på någon annan ( MIG)

Fast idag slapp vi henne, fast jag hade utvecklings samtal med våran mentor som ser ut att vara 80år men kanske är 45.. han luktar bajs också! José heter han också ;P riktigt status namn! När jag kom till Farsta första gången då var det den sista mentiorn jag ville ha när de ropade upp mentornas namn, när man hörde hans namn for en stor SUCK genom aulan! Då tänkte jag aldrig att jag vill ha honom som mentor.. men det fick jag! :O hur kan det komma sig? varför? Gud är verkligen inte på min sida!

Han luktar rök och fisk också.. så ni kan tänka er va vacker han är.. han har inge hår på hubvudet men lite grått hår på sidan.. där är en bild av min mentor! Har ni någon som kan vara värre kommentera gärna och beskriv eran mentor! Bara om det är värre än min.. han har ingen koll på något heller alla hatar han! synd om mannen!

Dagen går vidare och jag ska på träning! Ciao!

Mina våfflor!!

Ca 17 våfflor:
3 ägg
5dl mjölk
2 1/2 dl mjöl
2/3 dl socker
Vaniljsocker efter smak, rätt mycket ska man ha tycker jag!
lite margarin i smeten också..
Sen avsluta med lite salt!


Absolut världens bästa våfflor, int pannkakor utan våfflor! :D Frasiga och perfekta, inte mycket smet i våffeljärnet utan det ska precis så att det täcker hela formen.. kan missa lite i nått hörn då blir de perfekta..


Varför??

Hur kan det komma sig att jag börjar blogga? Jag vet faktiskt inte själv? Kanske beror på att jag känner mig så less på livet här! Ensam i Sveriges största stad.. lämnad för att vara ensam, men det var ju mitt eget val! Får väl ta mig i kragen helt enkelt och bara kunna spilla ut allt negativt jag egentligen vill säga på denna dumma konstiga sida som ingen kommer läsa ändå!

Men jag får ändå en chans att bara kunna vara negativ utan att jag påverkar någon!

Varför denna sida finns vet jag som sagt inte, fick bara för mig något så dumt att göra en ny blogg..

Jag lever ett ur konstigt liv här i Stockholm.. mina rötter kommer egentligen från Karlstad! Där jag levt nästintill hela mitt fruktansvärt beundransvärda liv! Men vad livet går fort men ändå fruktansvärt sakta. Jag är redan 18år och det kändes som jag föddes igår men jag har ändå inte levt en fjärde del av mitt liv ännu! :O

Att jag drar mig tillbaka till mina rötter till sommaren är egentligen för att jag saknar mina vänner och min nya vän Nikki som var min flickvänn.. tyvärr så tröttnade hon på mina tråkiga skämt tror jag! Jag tror framförallt att hon tröttnade på min sångröst hon fick höra dag ut och dag in.. Kan inte varit så kul faktiskt! Men så är det, deppig jag är och tycker det är svin synd om mig själv! Men man får det man förtjänar fast det tror jag inte på heller för då skulle jag aldrig fått Nikki, för hon är helt underbar..

Jag  var så dum att jag flyttade till Stockholm i det läget jag gjorde och det har jag fått sota för.. så enormt tråkigt för man har missat enormt mycket och förlorat för mycket! Varför kunde jag inte väntat tills läget hade varit bra för? Men sådan är jag, handlar på impulsivitet! 

Tack vare denna dumstridiga händelse att jag flyttade fick mig att förlora min flickvänn.. Får inte slutbetyg i skolan eftersom jag inte kunnat läsa alla mina ämnen för allt krockade och allt blev fel tack vare FARSTA gymnasium så nu måstejag läsa på komvux när jag fyller 20 så jag får fullständiga poäng, och tro inte att jag har dåliga betyg.. har inga IG:n eller streck men jag har inte kunnat läsa alla ämnen tack vare flytten! Tro inte heller jag har bra betyg för det har jag inte heller, de funkar för de är helt okej.. Hoppas de leder någon vart bara! Jag har även inte kunnat umgåts med mina närmsta vänner på det sättet jag velat, saknar enormt mycket när jag och min bästa polare wahl gick våra vanliga söndags promenader! Enormt kul, först våran dagliga tur till SKÅRES PIZZERIA, som hade då världens bästa pizza! Sen efter det gick vi vidare på promenix.. och blev jätte yra ( antagligen för att vi inte hade någon vätskla i kroppen) och vi trodde seriöst att vi var dyng höga att pizzan var någon knarkgrej... haha så kan det vara när man var yngre!

Ååååh just det, Grabbkvällarna hos Peter Bye, Jag walle, olle och peter han själv! Kan det bli så mycket roligare, vi hade sjuka saker för oss.. från agent lekande till äggkastning till ja jagade av en gammal gubbe i sin volvo när vi åker moppe.. ja det finns en hel del historia där, kommer antagligen komma upp en hel del under min tid som bloggare! 

MELLANGÅRDEN MELLANGÅRDEN MELLANGÅRDEN www.myspace.com/mellangarden

Vilket gäng vi är, alltså Gud det är något jag saknar.. bandet är lite splittrat men är påväg att komma tillbaka och vara bättre än någonsin!! De har gjort allt man kan tänka sig.. Det är absolut Karlstads mest kända band och absolut det bästa egentligen!
Har egentligen skrivit en del låtar och gjort musik men inget har riktigt släppts ännu av olika anledningar, har en låt som kommer bli en hit utan dess like när den kommer ur.. en text som får hjärtat att brinna! Eller hur Fille? :O

Jonas också måste vi nämna som är en enormt viktig del av mig, tycker om han väldigt mycket! Otroligt bra kille vet exakt vart han finns, han kan man verkligen göra vad man vill med, har ritkigt kul när jag är med honom! Kommer ihåg tiderna när du bodde i KIL jonas :D haha vilka minnen! va kul vi hade! Kommer du ihåg tiden vi var på fest när jag var nära på att åka på stryk men så alla bara gick emellan? Så underbart, Jeppe börja grina för att han ville slå mig den där ja nu vet jag ej vad han hette :O hah a  Helt sjuka..
Kommer framförallt ihåg när vi gick hem till dig efter varje kväll vi var ute, då vart det limpa, lätta hushållsost och underbar mjölk! Faan va underbart!

Sen måste man nämna Valborg 2006, Tack grabbar för att jag å walle kunde bli en av er ;) haha fruktansvärt kul dag!

Just det har studentskiva 29April, kostar 100kronor så hör av er såfall till mig om ni vill komma! Tycker det enormt kul om ni kommer behöver folk om vi ska fylla lokalen.. Varför skriver jag det? Det är väl ändå ingen som kommer läsa? haha

Men nu ska jag käka ;) Mina egna våfflor, receptet kommer senare. världens bästa våfflor gör jag! Känner mig som en mormor eller farmor eller nått!

hade bra vi hörs ;)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0