hmpf..

Just nu är jag i en down blogg period och har inte orken att skriva något som ni har märkt.. jag kommer börja skriva när jag får lust och då kommer det märkas att den är igång igen! :)

Hare bra mina trogna! CIAO!

Peter det är bra att du fortfarande ser till att det är någon som läser!

Skoooolan!!

Idag vaknade jag svin tidigt fast att jag ska till skolan klockan 1.. Faan va drygt.. men egentligen inte för då kunde jag ju faktiskt titta på Naruto världens bästa serie som ni vet ;) haha Om ni inte har sett så se det på direkten för det är världens bästa serie.. Hemsidan till serien är nedanför på förra inlägget! :)

Ska börja göra mig i ordning nu så jag kan bli snygg när jag går till skolan lixom för man vill ju inte gå dit som en slashög eller hur? :O Man måste ju impa lite på farstabrudarna :O hahahaha Så ska duscha och göra så jag luktar lite gott och sen dansa mig genom skogen för att sedan ta mig till den fina blåa bussen som jag ska åka med därifrån med virre viking! Vi två ska ju dit till skolan och göra lite prov efter att våran grupp i ett grupparbete misslyckades med arbetet.. eller det var ju en som misslyckades med en jätte liten uppgift.. så jävla tråkigt! Vi kunde fått riktigt bra betyg om han bara hade gjort sitt lixom.. men han skiter ju i det så då kan militären bajsa i sin mun! :) Så nu ska vi ha ett muntligt prov med Favvo katten lixom och det är ju inga fel, får ju lixom åka en timme och en kvart för att ta sig till skolan för att göra ett litet test.. tråkigt men sant! Vilken bra ledig dag eller hur? :O

Idag ska jag också softa lite med att göra klart det sista på projektarbetet eftersom det ska lämnas in imorgon, tror dock inte min lärare gillar det eftersom han själv inte är något fotbollsproffs.. Man ska elitsatsa på barn när de är små har jag typ skrivit om och han verkar inte gilla det alls så kanske får ett starkt IG av han bara för det.. men vi får se ;) haha Jag har alla fall gjort ett bra arbete tycker jag så då skiter jag i vad han tycker eller vad säger ni?

Nu måste jag duscha annars komer jag missa den blåa bussen till slussen.. det är inte bra :) 50 minuter till slussen tar det och det är ju soooft:)

Vi hörs senare då mina barn, hare bra! CIAO!

Naruto

Har haft en riktigt slapp dag måste jag säga alltså! :O haha kommer till skolan inga lektioner, så jag käkar frulle med en av mina lärare och sen åker hem igen! :) Kan det bli skönare men mer onödig resa eller? ;) haha men det var gött åndå då har man ändå gjort något av dagen! :P Men nu ska jag titta på Naruto, världens bästa serie!

www.tailedfox.com
Kolla in där och se på alla episoder så förstår ni vad jag menar ;)

Vi hörs då, hare bra! CIAO!

Ragga lite på hamsterpaj kanske? :O hahaha


pigg jag är!

Nu är jag inte särskilt pigg faktiskt :O haha jag har sovit middag i två timmar.. det tar ju faktiskt på krafterna men jag kommer bli riktigt pigg snart må jag säga! ;) haha

Snart blire middag, det blir nog säkert köttbullar och makkisar idag faktiskt med smält ost! ;) Det är faktiskt inga fel eller hur!? ;P haha Sen är det dags för träning som jag är sugen på.. är svin laddad, kanske gör lite mål på träningen idag och tränar inför matcherna haha

Faan va jag drömmer konstiga drömmar alltså.. Jag drömde att wahl var med och hälsade på med Boo FF och kom in och jag vet inte vad han höll på med ena stunden var han naken andra stunden stod han i duschen och andra stunden var han fullt påklädd! Aja sjukt iaf.. jag missade fysen i drömmen också eftersom vägen inte fanns.. det var stora hål så jag kpom ingenstans.. det såg ut som i orminge centrum nu typ för det stod även bussar ivägen där det fanns väg.. haha aja så kan det vara.. fick en låt på huvudet också bara sådär.. Whats this life for så nu sjunger jag den dumma låten hela tiden! :O haha aja så kan livet vara som ett litet nötskal i en båt ungefär!

Ska dra , hare bra! CIAO! :D

NOLLAN ÄR SPRÄCKT!

Två år har ungefär gått sen jag gjorde mål mot KB Karlskoga med Carlstad United i Juniorallsvenskan! Det var det senaste målet jag gjort i ett seriespel.. Sedan dess har det varit dåligt på målskytte sidan men igår ändrades det! Jag bestämde mig på riktigt denna gången och var riktigt laddad för att göra mål och kände att nu är det dags.. Det tog mig 13 minuter i matchen innan jag gör 1-0 för hemmalaget Boo FF i 6-0 matchen mot Stureby! En underbar känsla var det och det var länge sen jag var så glad! :D Nu fortsätter jag att sätta mål på mig själv genom att ha ett mål att få göra mål varje match så får vi se hur många det blir i år! :) Hoppas på några i alla fall.. hoppas det! :)

Idag har jag varit på skolan och vi hade kort lektion genom att sluta tjuge i 10.. direkt efter drog jag till ackan och hade möte med Stefan burre Burman! Snackade lite sommarjobb och framtiden vad jag vill med den osv! Det kändes bra när jag stack därifrån och det kommer bli en händelserik sommar som kommer! :) Appropå sommaren så hoppas jag att det blir världens bästa sommar för det vill jag verkligen ha i år.. Jag hoppas jag kommer kunna träffa min vänner från karlstad mycket! Saknar er.. och wahl du vet att jag saknar dig! :) Vi ses snart ska du se :) Hoppas du kan komma på min student och så men vi får se för du har ju faktiskt fotbollen! :) Men annars ses vi ju på din student vettu! :) Alla andra vänner också som står mig nära :) hihihi

Nu blire pizza och Naruto för min del.. men vi hörs och hade bra! CIAO!

Skolan här!

Det är så kul att sitta på denna underbara skola med 2 och en halv timmes rast.. fast nu är det endast 43minuter kvar av den! Svin drygt för jag glömde min plånka hemma så jag kan ju inte handla nått eller så! Så sitter här för mig själv och är väldigt kissnödig och bara längtar till jag kommer hem!

Men innan jag kommer hem ska vi ha träning inför volleybollturneringen som man måste gå på.. det är riktigt drygt när man är så trött som jag är.. Hem till min säng min underbara säng för att göra sömn! Vill sooova för jag är trött och sova ska göra mig pigg till matchen jag har ikväll! Ska det bli mål idag då? Kanske, kanske inte! Jag tänker inte lova för mycket men det känns faktiskt som det är min tur nu, har ju väntat så jävla länge! Det är väl inte så svårt egentligen, eller hur? Om både wahl och nikki kan göra mål måste väl jag också kunna? HAHAHA! Vi får hoppas på det bästa.. älskar ju hemma plan när vi spelar på björknäs!  Blir ju faktiskt första matchen på björknäs för i år eftersom vi har spelat på boovallen innan som är konstgräs men nu är de riktigt gräs då kanske jag kan göra mål!? Vi får väl se.. historien fortsätter!!..


Om en stund har jag drama och hur kul är det? Hatar drama, kunde inte välja något annat :( musiken var fullt och bilden med när jag kom till denna skola.. hur tråkigt är det! Jag sade jag vill inte ha någon jävla teater och då säger läraren til syon att det är knappt någon teater grej. Då tänkte jag, Okej, det får väl gå men det första som händer när jag kommer dit är att vi ska göra en teater.. Hmmpf, skit kul! Det är det enda vi har gjort på den där skiten.. Hatar det, det är ju inte kul! Men skitsamma jag går dit och får det överstökat! Får sitta å tänka på min underbara säng som jag ska lägga mig i när jag kommer hem, och då ska jag slagga minst 2 timmar kan jag lova.. för jag vill bara soova just nu förstår ni det? :D SOOOOOOOOOVA! SOOOOOOOOVA! SOOOOOOOVA! SOOOOOOVA! SOOOOOVA! SOOOOVA! SOOOVA! SOOVA! SOVA!

Min Ipod är upphittad och det är ju också underbart eftersom den åkte ur min väska i torsdags.. ska hämta den sen! :) Underbart, för Ipoden är mitt liv och man klarar inte mycket utan den! :) '

Nej nu ska jag tagga, men hare bra! Vi hörs! CIAO!



ÅÅÅH!


WAHL WAHL WAHL!! hahaha

Va händer egentligen? :D haha Du är så jävla kung på intervjuer haha älskar din underbara klang och din säkerhet i rösten!

Dä har intä hänt sän ja va en litttten Grabb! hahahahaha Så jävla underbar.. mitt lilla barn, saknar dig så! :)
Kom så ska jag mysa sönder dig din gossegris, man blir så KÅT av att höra din röst i intervjun måste jag säga.. haha fy faan va kung! :) JAG ÄLSKAR DIG ÄNDÅ! ;) hahahaha

Nu ska jag soofta lite med musik och så! :D Men vi hörs ju, städat mitt rum precis BTW!

Hare bra, CIAO!


Dagen som är dagen!

Idag har det varit en riktigt lång dag, en händelserik dag också! Har hunnit med två matcher och en fysträning! Kan det inte bli underbarare än så? ;) Allt började klockan 8 i morse för då var det samling med våra näst yngsta flickor i akademin och det var dags för match mot Enskede! De var ett år äldre och vi spelade ut dem totalt.. jag å farsan hade nackspärr efter matchen för att vi var på samma planhalva nästintill hela matchen! Vi vann tillslut med 3-1 men det kunde blivit mycket mer egentligen.. 

Andra matchen var med våra 94or.. det gick mindre bra idag! Vi torska med 3-0 och hade en riktig tung förmiddag på boovallen.. fast att vi var tunga var det ändå vi som styrde spelet men det fanns lixom ingen kraft framåt och Åkersberga kunde ställa om snabbt och straffa oss riktigt hårt.. Tråkigt men så äre ibland vi lägger den matchen på hyllan och går vidare.. 

Sen var det dags för fysträning och det är ju alltid lika hårt.. riktigt hårt! Känner mig riktigt stark måste jag säga.. har enorma lår just nu men vaderna är ju bara för bra för att vara sant!  haha kommer bli sjukt stark till hösten som då är mitt mål! :)

Nu ska jag ut och käka grillad korv med räkis på! :) Underbart det kan bli..
Men vi hörs min små barn, hare bra! CIAO! :)

Match!

Nu äre dags för match igen.. Vi ska möta FC Krukan! HAHA Va faan blire egentligen? Men de ska visst vara ett rätt bra lag egentligen för det är spelare som har spelat högre upp när de var yngre men nu har åren gått förbi och de  har blivit gamla och så.. Så då startade de FC krukan! Så jag hoppas verkligen vi piskar skiten ur dem fast att vi har Linus borta som är lagets bästa och så är mellis borta också.. men va faan det klarar vi ändå kan jag lova! No problemas!

Nu ska jag inte skriva så mycket måste göra mig i ordning och så ska åka om 20 min! Jag ska hinna klä på mig, skita, borsta gaddarna, packa väskan och logga ut härifrån!

Hare bra, vi hörs! CIAO!

Grillkväll! :)

Ååååh fick ett sms precis av Nettan, kanon bra idé kom hon med verkligen! :) Grillkväll blir verkligen.. skitladdad är jag! :) Ska bli helt underbart kul faktiskt! Skapa lite stämning lite såhär innan man tar studenten! Faan va jag snackar om studenten men det är ju klart eftersom jag snart tar den också så! :) haha

Skit laddad för imöra nu så! :) Har först match så.. sen blire lungan ett tag och sen blire underbar grillkväll kan jag ju medge! :) UNDERBART! Längtar...

Nej nu blire slagga faktiskt.. måste vara pigg för morgondagen som kommer! :)
Men hade bra alla, vi hörs ju, CIAO! :)


När jag ändå lägger in bra musik så, lyssna på denna underbara unge då!


Tvungen att lägga upp denna underbara låten!


Underbart!

Faan va underbar dag det har varit, vilket underbart väder.. nu är verkligen sommaren på gång! Våren är HÄR! :) Underbart, kan det bli bättre? :O haha nej verkligen inte.. älskar sommaren för det är inget som slår det kan jag säga och ingen annan kan ju säga något annat! Kortarmade tröjor och kortbrallisar! :) underbart ännu en gång!

Idag tränade vi träning med alla våra äldre flicklag på Nacka IP och det är ju alltid lika kul faktiskt! :) Det är riktigt givande att vara där! Ännu än gång visar de hur bra de är de där flickorna! SJUKT bra! Sen drog jag å farsan för att titta på A-laget damer som skulle spela klockan åtta men då tog det stopp för mamma ville att vi skulle hem å grilla och jag kan väl faktiskt inte klaga för det är ju fantastiskt det med! :) Vi hade faktiskt 5 spelare med från våra lag med i A-laget idag vilket är riktigt bra.. snart har vi tagit över hela laget! MOHAHAHAHA! :)

Nu blire grill som sagt och bara mys med familjen och tagga inför matchen som jag ska spela imöra.. Kanske jag kan näta imöra? Nej tror väl inte det egentligen men man kan alltid hoppas! Strävar efter det iaf! :) Ska allafall göra en riktigt bra match för det är ju det viktigaste.. eller det viktigaste är att vi vinner matchen och börjar koppla grepp om serien! Vi kommer ju vinna serien för annars är det pinsamt! Så nu Jävlar ska vi visa att vi är bäst hahaha :) Ska spela på hemmaplan kan man nästan säga.. eller där jag går i skola, FARSTA IP! Skönt, en bra bit bort såklart.. 1 timme och 15minuter ungefär, fast jag får skjuts av Wolmar och då blire betydligt kortare tid och det är ju bra! :) Lycka till mig imöra! TACK!

Nu ska jag göra familjen sällskap framför grillen för snart är det käk som gäller.. Blir korvspätt, dipp och massa grillade grönsaker.. HELT UNDERBART.. Det är Mycket bättre än Vrulle :D haha underbart med korvspätt.. massa goda underbara korvar! KÖRVAR som man ska säga egentligen..

Men vi hörs då, hare bra! CIAO!


Så mysigt man kan ha det!


God dag!

En god dag är ju precis vad denna varma soliga dagen är.. varför sitter jag ens här och skriver ett blogginlägg egentligen? Joo men det gör jag ju för det är ju så kul såklart! :) Kan ju inte svika mina läsare jö! Eller hur?

Just nu kom jag precis innanför dörren och kom precis hem från skolan, som idag har varit en riktigt bra dag! Vi var bara fem stycken på lektionen tror jag, haha så jävla underbart! Märks verkligen att det snart är studenten verkligen! Så idag fick vi lite uppgifter inom religionen som vi ska göra till nästa vecka och några som vi ska göra till veckan efter det! :) Snart sätts ju betygen så! Så nu måste man ju verkligen lägga till en växel! :) Man vill ju ha hyfsade betyg iaf när man går ur gymnasiet eller vad säger ni?! Det börjar verkligen kännas nu varje dag att det snart är dags.. man verkligen känner i kroppen! Man får de där fjärilarna ni vet, det är ju nästan så man är kär alltså! :) HAHA Underbart!!

Snart ska jag iväg till Akademin och planera träningen som jag farsan och jeppe ska ha sen vid fyra med våra flickor! Riktigt jävla kul att träna de tjejerna ska jag säga, 95orna är ju HUUUUR bra som helst måste jag säga... Så jävla roliga, man blir verkligen glad när man tränar dem alltså! Man får så mycket tillbaka! Man blir så jävla taggad själv och så jävla laddad och ger verkligen allt när man har dessa! Ska bli riktigt kul att åka till Nacka IP snart!

Ikväll blire riktigt slappt, blir nog en rulle, kanske lite chips! Det är väl banne mig grillväder idag också, eller vad säger ni? Kanske blir en vurre med räksallad på alltså! Det är ju helt underbart.. MUMS! Aja vi får väl se vad som bjuds på grillen om det blir någon sådan ikväll.. man kan ju alla fall hoppas på det bästa! :)

Det börjar verkligen bli Agent väder nu också, kanske blir dags snart att sätta på sig uniformen snart och jobba lite under nätterna.. Jag och några till som kommer nämnas snart jobbar som agenter på nätterna i Karlstad och rensar nattens mörka gator! Vi hoppar genom buskar, över staket, in lyckstolpar, smäller bomber, gömmer oss i skuggorna, springer och skrämmer varandra och andra.. Smäller raketer på andras gårdar, postbrevlådor och dylikt! Gör snygga trix genom buskarna.. Häckrace händer också, men vi har ju också fega agenter med oss som oftast tar det lite försiktigt.. nämner inte vem! Vill ni var med så hör av er.. skriv en kommentar så fixar vi in er i våran agentur! Än så länge är vi fyra värvade agenter som nämns här nedanför! Brukar träffas sena kvällar!

Agenter + agentnr:
Linus Wennberg - 8921
Peter Bye - 9013
Oscar Johansson - 9028 
Mathias Wahl -
8903

Nej nu ska jag tagga och rensa lite i rummet, byta sängisar kanske är dags! Fixa lite tvätt och sådant också..
Men vi hörs senare? Hare bra, CIAO!

Mmm va sköööönt!

Nu har jag soooovit nästan i två timmar, inte riktigt men nästan! Var så jävla trött förut och det var så underbart att sova! Det är så himla skönt att sova mitt på dagen, det kan man ju lika gärna göra när man inte har något annat för sig under dagen, träningen är ju inte förän klockan 20:00 så det är ju lugnt lixom! :)

Idag ska vå återigen träna på björknäs IP, underbart med gräs riktigt gräs men det är inte så bra dock.. den är riktigt dålig.. det är lite tråkigt men aja, det får funka! :) Skönare än att springa runt på en konstgräspan iaf!

Nej nu blire käk iaf! :) Burgare blire kan jag lova med ost och ketchup! :) hihi underbart gott!

Men vi hörs sen gör vi! :) Hare bra, CIAO!

Tillbaka efter en dags break!

Hej alla läsare.. Nu är jag tillbaka igen! Tyvärr har jag inte kunnat skriva på bloggen eftersom de har bytt plattform! Jag har då inte kunnat logga in på min blogg och skrivit något tyvärr men nu är jag äntligen tillbaka! Så nu behöver ni inte sakna mig så mycket längre! :) Har väl inte så mycket att berätta om vad som hände under gårdagen förutom att jag gick i skolan hela dagen och direkt efter det åkte till träningen då! :)

Eller JOOOOOOOOO jag har ju det viktigaste som finns att berätta BAJEN BAJEN BAJEN säger jag bara till alla, framförallt alla Djurgårdare! 0-2, mycket bra ska ja säga! :) Det är ju underbart att det är Paulinho och Davies som gör målen också.. gött för nu kanske det lossnar för våra anfallare! Har ju varit lite dåligt med målgörandet från våra forwards men nu kommer det släppa hoppas jag! För igår klev bajen fram och visade att de har någon stolthet i kroppen! Underbart och Grattis gubbar fortsätt tugga nu!

Men något som förstörde hela min dag igår var kvällens match i Spanien.. Det förstörde mitt hjärta! 4-1 hur kan det gå till.. det är ju så pinsamt! Det är något som inte får hända, det får verkligen inte hända en sådan match, hur ska man kunna gå till träningen och se de där fansen i ansiktet! FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN! Man förlorade inte bara matchen igår utan man förlorade hela sin heder som Barcelona spelare.. Det kommer ta ett tag innan man kunna bygga tillbaka den hedern efter denna matchen! Hoppas det kommer ske en riktig förändring i barca nu när Guardiola tar över.. För nu måste det hända något i den vackra klubben! Måste börja prestera igen.. man kan inte göra en sådan här plattsäsong efter en säsong man gav bort guldet som man gjorde till real förra året! PINSAMT BARCA PINSAMT! .. Jag älskar er för vad ni är men hatar er för det ni gjort! :=)

Men nu ska jag slagga, hare bra vi hörs sen! :) CIAO!

Lite bilder för att få igång studentkänslan lite ytterligare!

image14

Det finns så mycket!

Skit alltså, fattar ni nu, det är ungefär bara 30 dagar till studenten.. helt sjukt alltså! Snart börjar ju faktiskt livet på riktigt, faan va skumt egentligen! Det var ju faktiskt inte så länge sen man stod där på sundsta i Karlstad och hejjade på sin faster som tog studenten för 2 år sedan! Det känns banne mig som det var igår.. Faan nu ska man snart stå där själv och bli fram hurrad lixom för att senare gå in i vuxenlivet! Vad är det som kommer hända egentligen.. vart kommer alla underbara sommarlov ta vägen, de försvinner ju faktiskt helt och hållet! Faan det är sista racet nu och man måste ju setill att bli klar med varenda grej i skolan.. det går inte att ha några rester för nu måste ALLT då menar jag ALLT måste vara klart! Men det ska nog inte vara något problem men ändå, man känner ju pressen på sig, ni som ska studenten nu i år visst känns det overkligt?

Det känns helt underbart, kul, spännande, roligt, allt positivt som man kan känna inför studenten men samtidigt måste jag säga att det känns verkligen skrämmande.. för man vet inte riktigt vad som ska hända nu! Eller jag vet ju egentligen vad jag vill och ska göra framöver men ändå känns det skrämmande! Det kommer inte vara den där vanliga känslan i augusti när man ska tillbaka till skolan, NEJ verkligen inte för istället sitter du väl i bilen eller bussen, tuben för att ta dig till jobbet istället.. HAHA skumt men det ska ju faktiskt bli riktigt kul alltså!

Till sommaren ska jag jobba på Svenska fotbollsakademin och göra lite roliga saker under fotbollscamperna osv.. finns en massa roliga saker som man kommer få göra! Tänk er själv att få vara lärling som jag är som 18 år på ett drömjobb! Jobba heltid med det man tycker är absolut det roligaste jag vet FOTBOLL! Fruktansvärt vilken underbar chans man har fått och nu tänker jag banne mig ta vara på den och köra skiten ur mig för jag ska framöver jobba där, det är mitt mål! Kan verkligen inte tänka på mig att jobba med något annat än fotboll.. det är ju verkligen det som är livet!

Sen ska jag ju kanske plugga lite då nu till hösten.. ska prata med min syo lite grann! Eftersom jag flyttade i somras till sthlm blev det ju strul med ämnen och så.. så nu har jag ju inte tillräckligt många poäng för att söka in i högskolan! Men jag kanske kan gå kvar på skolan nästa år och få jobba till mig två ämnen så jag får fullständigt slutbetyg så kan jag söka in till högskolan nästa år! :) Det skulle ju vara kanon för det är ju precis det jag vill.. annars så ska jag också göra högskoleprovet till hösten som jag ska försöka söka in med! Har ju tänkt att plugga vidare till idrottskonsulent nästa höst eller hösten efter det på Bosön! Verkar så jävla bra och roligt och jag tror jag kan komma in där eller jag vet nästan att jag kommer komma in där! Då ska jag gå på bosön då under två år och om jag har tur får jag fille med mig dit som kan läsa samtidigt som mig.. men jag tror han ville läsa inte nu till hösten utan nästa då istället! Men jag känner som jag vill redan göra det nästa höst men vi får väl se vad jag känner sen! :) Viktigast är att jag får ett slutbetyg då så jag kan söka in till högskolan för annars är det ju ingen idé att jag snackar om högskolan.. HAHA, nej men det löser sig hoppas jag! Får ta tag i shortkragen och se till att det löser sig!

Nu är det mycket snack om studenten och skola och framtid.. men det är ju faktiskt så, det är det allt kretsar runt om just för tillfället.. det enda vi snackar om i skolan osv!
Men sen har vi ju fotbollen också, och som sagt blev det 2-2 igår.. det var ju synd för vi kunde ju verkligen ha vunnit om vi bara tagit vara på våra chanser för de fanns.. Men det är ju ny träning idag på björkan, skönt att vi är tillbaka till våran riktiga anläggning där vi har vårat egna omklädningsrum och våran vanliga gräsplan.. visst den ska ju inte vara i kanonskick som jag har fattat det men jag hatar verkligen konstgräs, det är ju inte samma känsla! Det är ju inte fotboll enligt mig.. visst att det går att spela på så men känslan man kliver in på plan är ju inte samma, man vill ju känna den där gräslukten i näsborrarna och känna lukten av sommar! Det är det jag kallar fotboll.. Det handlar inte bara om att spela utan allt runt om också, man ska vara glad och lycklig av fotboll det är ju därför man ska spela.. visst man kan ha tunga tider men det kommer de tider man mår så enormt bra! Då är livet underbart.. Fotboll är ett liv för mig, en familjemedlem.. en som aldrig kommer försvinna! Det är en medlem som aldrig försvinner det lovar jag!

Nej nu har det varit ett riktigt långt inlägg inte ens hälften av er har läst hela men skitsamma jag har fått surra lite med mig själv och så.. har bara en viktig sak kvar att säga och det handlar om morgondagen för då äre dags för bajen att visa att de har någon heder kvar i kroppen! Visa att de bär Hammarbys märke på bröstet.. Imorgon ska man visa Djurgårdarna och låtsas Difarna som det finns för många av att där är BAJEN som äger Stockholm! Imorgon är det dags att visa varandra att bajen står stadiga för imorgon ska vi visa Sverige att det är vi som är bäst!
Nu blire käk, Hamburgare och bröd! Hare bra, vi hörs! CIAO!

Tvungen att lägga in den här bilden! HAHA

image11

2-2

Kom precis hem från matchen mot Tellus.. det blev 2-2 fast att vi låg under med 2-0 i halvtid stångar vi oss fram i andra och studsar fram chanser! Det kunde ha blivit minst 5-2 om vi satt våra bästa målchanser men vi lyckades göra 2 iaf och det var ju bra efter att vi hade gjort en bedrövlig första halvlek! :) Jag spelade bra i andra och gjjorde inte mål... :(

ALDRIG KAN JAG GÖRA MÅL! :( Det är helt otroligt.. men aja det kommer den dagen jag får göra det  också.. det kan ju inte dröjja länge till iaf!

Nu har jag precis druckit vanlij tee som är helt underbart gott! :)
Ska snart slagga så bör väl göra mig i ordning till bädden nu.. ska borsta gaddarna och ta lite medel mot finnar i ansiktet och sen bajsa också!:)

Men vi hörs då, hare bra! CIAO!

Apropå mål!


MATCH MATCH MATCH!

Idag är det min tur att vara kapten hoppas jag för jag är riktigt sugen på det :) Var ju lite kapten senast eftersom kaptenen gick sönder! :) Då äre min tur idag att få chansen.. hoppas det går bra idag för idag är jag sugen igen, och riktigt laddad men jag har ju faan inga bra skor att spela med.. mina har blivit förstora, skinnskor helt otroligt va man lackar ur när det blir så, så jag ska byta dem imöra tror jag om jag hinner! :)

Nu håller jag på att förbereda pasta så jag kan bli riktigt bra till matchen sen, idag måste jag få göra mål förtjänar verkligen det!! Har ju inte gjort mål på skit länge och min bästa polare gör mål hela tiden.. faan måste ju komma ikapp nu! HAHA fast han är ju iaf bra på fotboll.. aja jag sak alla fall göra mål idag, fylla på i straffområdet och skjuta mycket idag för det är ju då man gör mål!

Nu jävlar ska jag visa dem hur man gör mål måste ju gör mål för annars gör jag inte mål och då mår jag inte bra för mål är så kul och mål ska jag kunna göra för mål ger laget poäng och mål är det som räknas och då syns det att och jag kommer på bild för jag har gjort mål för brukar inte vara med på bild för jag brukar inte göra mål så då får jag se till att göra mål för att bilden ska bli tagen för mitt mål!

Nu ska jag dra å käka, men ni får hade så bra och jag har inga kallingar.. tvättmaskinen är sönder.. faaan! Men jag hittar nog ett par som är rena någonstans :P haha

Hare bra, vi hörs! CIAO!

Orientering?

Idag hade vi orientering på skolan och jag undrar varför? Är det något positivt med orientering? Så har inte jag fattat det som iaf.. För jävla orienterare är ju något man brukar använda till folk som är helt förvirrade i livet eller kanske sånna som bara tittar i backen när de spelar fotboll och bara springer osv.. Det är ju inge positivt att vara en orienterare helt enkelt? Hur kan man då kalla det en sport, man visar ju för faan det t.o.m på sporten på tvn.. Det kan ju inte vara på allvar!? Är du orienterare, nej jag tänkte väl det.. Men vem är det då? Det är ju förbaskat korkad sport.. Borde inte finnas med på världskartan! Hittar du hem så har du det bra.. då äre ingen fara! De som inte gör det kanske ska börja på orientering eller nej jag vet inte då kanske det blir ännu svårare att hem sen när du blir inslängs i skogen med karta och kompass!

Nej nu har jag iaf inte hunnit gjort så mycket ännu när jag kommit hem ska kanske städa mitt rum eller nått.. eller det är inte stökigt men jag har inte skurat på et ttag och det skulle ju aldrig vara fel! :) Lukta gott då! Just nu dricker jag varm o'boy och precis käkat äggmackor med kaviar på! :) helt underbart är det :) Hade även grädde i o'boyen! MMMMMMMMMMM mums..

Nu ska jag bajsa iaf och sen får vi se om jag tar ann mitt rum och så ska ja ladda för matchen sen.. det är den första på riktigt gräs i år! :) Det är ju helt underbart att det är dags på riktigt för jag hatar konstgräs! Men vi hörs senare!

Hare bra, vi hörs! CIAO!

Rysningar...

När jag lyssnar på jon bon jovi då får man rysningar.. han är så jävla bra! :) Faan när han sjunger bridge over troubled water, det är ju helt sjukt bra! Vilken jävla underbar röst han har alltså! :) Helt underbar! Börja lyssna på han på riktigt så fattar ni, jag började lyssna på han för någon vecka sen på riktigt och han har gjort så många bra låtar så det är helt sjukt alltså! :)

Just nu däremot siitter jag ännu en gång framför datorn och inte har så mycket att göra, bara tycker synd om mig själv nästan! :) haha nej jag mår bra just nu! :D Ska ju sätta mig å spela FM och sådär och det är ju aldrig fel faktiskt! :) Har ju gått upp i premier league nu med sheffield united och det är ju underbart! :D

Strax innan jag kom hit så tittade jag på film med morsan, "Flykten från LA" hette den och det är en sådan där kult film som är riktigt bra alltså.. fast lite dålig gjord men den var ju gjord 1986 så det är ju förståeligt.. det mest underbara var ju chipsen och drickan till också! :) Så jävla gött med sourcreeme and pepper, världens bästa chips! Innan det åt jag pizza också så jag har verkliigen haft en sådan där tjockis dag men det förtjänar man ju.. har ju dock fystränat idag också så det väger ju över varandra där lite! :)

Ge mig ge mig ge mig ge mig ge mig.. vill ha eller jag tror det iaf, vi får väl se! :) Ni som vet vet ni som inte vet behöver inte veta ni kan bara gissa men jag tror ni alla kommer gissa fel! :D haha Ni tror att det är att jag vill ha s.. visst det kan man tro .. men så äre inte riktigt! Mycket roligare sak äre jag vill ha eller nått :D haha riktigt kul! :D hih ;) Gissa å så får ni se om ni får svar! :) haha

Nej nu blire FM, men vi hörs gör vi, hare bäst! CIAO!


Sitter här jaaa!

Faan va bra jag är, jag hittar ju alltid de bästa låtarna enligt mig! :D faan va bra den här låten är här nere.. lyssna och njut! Den ökar faktiskt myskänslan ännu mera än innan lixom! :) Det är richie sambora och bon jovi som sjunger där nere! :D

Just nu sitter jag på brorsans dator och soooftar har precis vräkt i mig en pizza och ska snart in på rummet och käka chips och dricka cola! :) Så underbart livet kan vara ibland alltså, älskar när det är så här bra! :D haha pizza och chips, det är så det ska vara helt enkelt.. men nu är ja helt pank på kontot dock.. det är ju inte så bra! :( men va faan det var värt det! :D hahaha

JON BON JOVI ÄR ETT GENI! STORT GENI! Vilket musikaliskt snille!

Nu ropar farsan att han ska ha datorn och det är ju synd.. men aja går på mitt rum och tittar på film med chips och dricka! :D Underbart! Imöra är det orientering i skolan också :( tråkigt men sant! :)

Nu ska jag dra, hare bra, vi hörs! CIAO!

Bridge over troubled water


Altan!

Just nu har jag och mor oljat in större delar av den väldigt stora altanen! :) Men oljan tog slut så vi måste vänta på Farsan till han kommer hem med mer olja.. men jag hinner inte olja mer idag för jag ska på fysträning typ nu! :) Så då får jag å mor fortsätta imöra eller nått kanske ikväll om vi hinner och orkar! Ska hugga ner världens största buske också.. fick det uppdraget av morsan förut så det får jag ju inte glömma bort! :) haha

Men ni får hade så bra då så hörs vi senare idag? Hare gött, CIAO!

10 poäng

Nu har jag samlat ihop tio ynka poäng men jag är på väg nu hörrä ni! :P haha nu jävlar ska ni se! Nu är jag på gång, jag är riktigt laddad! :)

Igår var jag ute med björck och jag blev bjuden på allt! :) det var helt underbart eftersom jag var helt pank! Kingen är jeppe och jag vet inte riktigt vad jag håller på med jeppe han fixar och jag missar lixom hur faan kan det gå till! :OJag är riktigt orutinerad men så äre! :D Man lär sig med tiden! :)

Hade ett enormt kul samtal med typ två 30 åriga brudar och en 50 årig gubbe i bussen på väg hem! :) Det var skit kul.. han berättade om när han jobbade som läkare i USA och så sade han att han bodde på Manhattan och det kan jag lova, det kan han inte ha gjort om man tittade på hur han ser ut! En månadshyra på manhattan kostar över 50 000 kronor.. Han myttade ju allt såklart eller alla fall överdrev men det var riktigt mysigt tyckte jag! :D haha han var hur skön som helst! Vi skrattade alla tillsammans på bussen hem, jag var ju dyng rak såklart och snackade oavbrutet men det tyckte de bara var kul faktiskt! :D haha Jag hade en lyckad kväll iaf.. Blev utslängd från krogen men lyckades smita in igen.. men det roliga var att jag inte hade gjort nånting heller! :P haha

Det var tur att jeppe fick ut mig för annars hade jag lixom vart hemma och spelat FM och suttit här för mig själv.. men det är ju kul det också men inte att det ska vara så varje kväll lixom så det var skönt med en omväxling! :D haha

Nu ska jag snart på fysträning fast jag mår faktiskt riktigt bra just nu så det ska inte vara några problem för mig.. har ätit en rejäl frukost och druckit mycket vatten här på morgonen så fysen kommer gå enormt bra ska jag säga för jag är faktiskt laddad som faaaan nu! :) Måste börja ut å löpa lite för jag känner att min kondis suger åt helvete och det är inte bra alltså.. får faan setill att fixa den! :) Det kommer någon dag när jag orkar och kan! :) Behöver flåset så jag orkar springa 90 minuter!

Nu ska jag duscha, men ni får hade så bra så hörs vi! :) CIAO!

Five for Fightning - Superman


3-2

Seger idag igen, ett närmare steg division 3! Mycket bra, vi fortsätter tugga på fast att vi inte lyckas spela så bra som vi hade håppats på men det beror ju faktiskt på hur vi ställer upp laget! Det går inte spel 3-4-3 framförallt inte som vi ställer upp det.. vi blir så känsliga! Om vi hade haft ett mer grundspel hade vi säkert vunnit denna matchen med 4,5-0 säkert.. men så äre vi fick med oss tre poäng igen och det är ju alltid positivt!

Så precis nu kom jag typ hem och jag ska hjälpa farsan att olja in altan.. orkar egentligen inte men man får faktiskt ställa upp! Det börjar ju faktiskt bli sommar nu och då vill man ju att det ska vara fint på gården! :) så man kan spela mycket fotboll!

Ska käka snart också, det blir en av mina favoriträtter, WIIIHIE! :D Färskpasta, kasler i gorgonzola sås och riven parmesanost över! Kan det blir så mycket bättre efter en match? NEJ verkligen inte! :) hihi ska bli så underbart gött för jag är fruktansvärt hungrig, väldigt jävla hungrig jag spricker av hunger snart! Vad ska ni äta då? :) Inte godare mat än min där eller hur? Det kan jag lova att ni inte kommer göra.. om ni inte äter samma mat! :D haha

Nej nu äre dags att gå ut och olja in den fina altanen, sen ska jag slappa järnet resten av kvällen! Blir nog FM och körslaget ikväll! :) Msn också, hihi [email protected] om det är någon som är sugen på att snacka! :D haha

Hare bra nu alla, Vi hörs! CIAO!

En ny dag!

Idag är det en ny dag, nu får vi släppa det här som hände igår och helt enkelt blicka framåt! Det finns nya chanser kanske till augusti eller nått? Hoppas jag iaf, skulle vara skit kul! Men nu har jag tackat jaa till sommarjobb på akademin och då kan jag tjäna feting pengar och då ska jag försöka åka utomlands till vintern med wahl, jonas och fler som vill med! Thailand skulle verkligen inte vara fel?

Sen har jag börjat fundera på om jag ska kanske åka ner nästa sommar som jana har gjort nu till min favorit stad Barcelona och jobba lite och spela lite spansk fotboll där.. skulle ju vara skit kul! :) Kanske får med mig någon som vill med, WAHL? JONAS? FILLE? ANTON? PENNAN? jaa vem som helst är välkommen med ner!

Idag har jag gått upp lite tidigare eftersom jag ska på match, idag möter vi ju olympiacos Vällingby som ska vara rätt bra enligt människorna här borta! Vi får väl se för jag tvivlar på att de är så bra :P haha Hoppas jag kan se till att näta denna gången för idag är jag faktiskt laddad och riktigt sugen! :) Skulle ju vara underbart att få göra ett och ta slut på den här måltorkan eller vad säger ni?

Har tagit upp mitt FM spelande också och fortsatte på mitt gamla Sheffield united.. är på första säsongen eller nu har jag spelat klart! Vann ligan redan när det var 8-9 matcher kvar och är nu uppe i premier league nästa säsong! Vi får ju hoppas att vi klarar oss bra där och kan etablera oss fort! Det är riktigt viktigt.. väldigt kul också för niklas bärkroth som har spelat 6 matcher nu, eller hoppat in 4 av dem och varit riktigt bra! Han har gjort några assist som höger ytter och man får ju faktiskt tänka på att han är ju bara 15 år! :)

Nej nu är det dags för mig att dra mig ut till bilen och dra till matchen.. som sagt är väldigt laddad och sugen! :)

Vi hörs sen, hare bra! CIAO!


....

jag är på för dåligt humör för att skriva nå mer idag, jag kan säga att det inte blir jobb på donken framöver iaf!

Hare bra, CIAO!

nervis!

Ska jag få jobbet eller inte ska jag få jobbet eller inte ska jag få jobbet eller inte? Faan tänk om jag inte får det, och vad kommer det bli av mig om jag får det! Det är sjukt egentligen att jag står och väljer mellan akademin och mcdonalds.. fast det är ju itne där jag väljer jag väljer ju faktiskt stockholm och karlstad.. jaa vi får se vad jag får för besked av mcdonalds! Om ungefär en kvart vet jag antagligen om jag har jobbet eller inte!

Lycka till linus wennberg!

Vi hörs sen om besked, hare bra! CIAO!

God morgon!

Jag har precis vaknat från min underbara tupplur, har nu sovit 11 timmar inatt och det är ju helt underbart skönt! ;P Är ju ingen skola idag och det är ju alltid skönt för det blir ju en extra lång helg! Har inte hänt så mycket än en sådan här morgon! Bara att jag har vaknat och gått in till datorn här och tagit det lugnt!

Ska snart göra lite frukost, vi får se vad det blir, det blir nog något lätt! Typ flingor och fil eller något!

Vi hörs gör vi, hare bra! CIAO!

Slagga!

Nu är jag riktigt trött, så jag ska verkligen gå å slagga nu! Förtjänar det efter en hård dag! :D haha har faktiskt städat mitt rum idag för det nämnde jag inte förut.. riktigt bra! :) så nu är det fint på mitt rum igen så nu får vi se hur länge det kommer vara fint där då! Hoppas längre än morgondagen iaf! :) haha ska inte vara så dum att jag lägger mina kläder på golvet denna gången som jag alltid gör!

Lite nervig för morgondagen eftersom jag inte vet om jag får jobbet äneftersom jag får svaret imöra så vi får hoppas på det bästa faktiskt, hoppas det går vägen denna gången! :) är verkligen laddad för att få komma hem men vi får väl se vad gud vill med mig! :)

Men som sagt så ska jag lägga mig nu efter att jag har spelat klart lite spel på facebook..

men ni får hade så bra, så hörs vi! CIAO!

Ännu en underbar text av bon jovi!

It´s hard for me to say the things
I want to say sometimes
There´s no one here but you and me
And that broken old street light
Lock the doors
leave the world outside
All I´ve got to give to you
Are these five words and I

Thank you for loving me
For being my eyes
When I couldn´t see
For parting my lips
When I couldn´t breathe
Thank you for loving me
Thank you for loving me

I never knew I had a dream
Until that dream was you
When I look into your eyes
The sky´s a different blue
Cross my heart
I wear no disguise
If I tried, you'd make believe
that you believed my lies

Thank you for loving me
For being my eyes
When I couldn´t see
For parting my lips
When I couldn´t breathe
Thank you for loving me

You pick me up when I fall down
You ring the bell before they count me out
If I was drowning you would part the sea
And risk your own life to rescue me

yeah yeah yeah yeah yeah yeah yeah!....

Lock the doors
leave the world outside
All I´ve got to give to you
Are these five words and I

Thank you for loving me
For being my eyes
Oh, when I couldn´t see
For parting my lips
When I couldn´t breathe
Thank you for loving me

When I couldn´t fly
Oh, you gave me the wings
You parted my lips
When I couldn´t breathe
Thank you for loving me
Thank you for loving me
Thank you for loving me
Oh, for loving me

BF3b, klassen!

image10

Dagen efter skivan.. då vi alla mådde så underbart bra! :D

Bloggen fuckar idag!

Hej alla idag! :)
Idag laggade bloggen när jag var inne och skulle lägga in lite inlägg.. så det gick inte och därför har det inte varit någon bra uppdatering! Idag har jag pratat med donken och jag kommer få svar imorgon och hoppas det blir ett positivt svar för jag vill verkligen ha jobbet! Men det kändes som om jag inte skulle få det så jag hade jätteångest förut, för det skulle ju vara så underbart och kunna flytta hem ett år eller så! :) Saknar ju alla där hemma!

Aja vi får se, om jag stannar har jag ju ett underbart jobb och då kommer jag satsa gärnet på det, Svenska fotbollsakademin! Då ska jag verkligen köra på där och se till att bli heltid om 2-3 år! Kanske får coacha under gothia i sommar för ett lag och det skulle ju vara helt underbart kul! Fatta att få åka till gbg och vara tränare för ett lag där under en vecka, det kommer ju vara underbart! :) Sen kan jag tjäna en fin fin kosing om jag jobbar under sommaren på akademin.. det kan jag ju lova! AJA nu får vi se hur det blir hoppas egentligen på det första att få komma hem för jag känner verkligen att jag vill leva med mina vänner ordentligt nått år till innan livet tar fart på riktigt!!

Idag har jag varit fruktansvärt trött och sliten fast att jag sov många timmar inatt.. vaknade vid halv ett nån gång tror jag och lade mig vid halv elva igår eller nått kommer inte ihåg! Det var nån gång där iaf och jag sov ju i soffan hela champions league matchen också så! :P haha var så trött! Men det var ju förståeligt efter att inte sovit på 41 timmar!

Tränade förut och eftersom jag var så pigg som jag var gjorde jag ju en sådan där dröm träning som ni vet som man aldrig kommer glömma.. haha not! Det gick svindåligt och var påväg att somna efter uppvärmningen när vi skulle stretcha.. jag skulle lägga mig ner och stretcha baksida/röven och då slumra jag typ till haha lenna fick skrika på mig!

Är fortfarande på ett sådär underbart myshumör men ännu en dag får jag mysa med mig själv haha det är ju skönt :O haha blir lite vacker musik här och titta på lite bilder från festen i tisdags som var riktigt lyckad! :) har redan lagt in en bild från ferren här nedanför, då var klockan sex och jag tror det var då jag var som fullast under hela kvällen! :D Hahahhaha syns kanske? snygg prick jag har bredvid munnen också men så äre när man har dragit sönder en finne hela tiden, och så syns den ju extra mycket när man är knallblek i anstiktet.. för övrigt är jag lika blek på hela kroppen förutom under.... haha under vad det vet bara några här i livet, blixten som man kan kalla den! ;)

Imöra kanske jag ska byta mina skor också, mina fotbollsskor som har blivit förstora! Ska skaffa ett par vita/guldiga istället om de finns inne nu som de inte fanns när jag fick skorna senast! Men men vi får se imöra, skka ju lira match på lördag så då hoppas jag att jag har mina nya skor! :) Då kommer jag vara kingen!

Peter och Daniel ni ska verkligen ha ett tack för att ni kom och hälsade på mig och var på min skiva! Var riktigt kul att ha er här, hoppas det inte var så farligt att spy så mycket på stan, det var ju ändå lite mysigt! HAHA och när vi låg där i trappan utanför centralen, va mysigt vi hade det, det cvar kallt men vi höll i som bara den!

GRATTIS WALLE också, han mötte Gefle i svenska cupen idag med CU, och de vann med 3-2, de ledde t.o.m med 3-0 hihi underbart och walle var typ bäst på hela planen! kanske kontrakt där nästa år? eller vad säger du wahl? Sugen på att spela för Gefle? ;D hahaha :D underbart, grattis igen det förtjänade du och ni! Kul att ni spelar bra fotboll! :D

Nej nu ska jag mysa lite med underbar mysmusik och så! :) det är ju så himla mysigt som ni förstår! Gillar det just nu att mysa, men vi hörs gör vi och ni får hade så bra, CIAO!


Kingen?

image9

RSS 2.0